asfasdf ×

NázorObčana.sk

Na Ukrajine riešia, kto je ten správny a kto je ešte správnejší. V Dnepropetrovsku počas hľadania pravdy pobili sa „správni a správnejší“

 Aktuality

Včera v Dnepropetrovsku konala sa protestná akcia, počas ktorej zablokovali premávku v centre mesta – na nábreží Víťazstva. Aktivisti občianskeho hnutia Občianska hliadka Dnepropetrovsku protestovali proti politike prezidenta Petra Porošenka.

20 Júl
2015 07:38:55

 

Foto: http://1-news.net/ua

Demonštranti rezolútne žiadali demisiu prezidenta a mávali plagátmi: „Porošenka – Walzmana – preč z funkcie,“ „Zdvihnite dôchodky, ale nie tarify,“ „Tarify komunálnych služieb – je to genocída“ a pod. Dôchodkyňa Oľga Matvejevová pre televíznu stanicu 1. News komentoval svoju situáciu: „Mám 67 rokov. Mám dvojizbový byt, za ktorý platím nekresťanské peniaze – platba za byt je vyššia ako môj dôchodok. Môže sa to stať v civilizovanej krajine? Máme taký dojem, že v súčasnosti vo vedení krajiny nie je ani jeden Ukrajinec. Sú tam sami Walzmani – Židia,“ prízvukovala.

Počas mítingu účastníkov protestnej akcie prepadli neznámi ľudia v kamufláži. Začali do nich hádzať plynové granáty a zbili niekoľkých aktivistov. Polícia na začiatku nezasahovala: umožnila dvom skupinám vyriešiť, kto má „presvedčivejšie argumenty“. Neskôr však polícia situáciu upokojila.

Video si môžete pozrieť tu:

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

100 %
(4 hodnotenia)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius


Podobné články

TOP články

,