asfasdf ×

NázorObčana.sk

Páni dokonalí?

 Aktuality

Predstavte si, že Vaše deti by mali v škole vyučovací predmet venovaný Robertovi Ficovi a jeho úžasným schopnostiam. V Severnej Kórei to nie je nič neobvyklé. Deti predsa musia vedieť, že ich vodca už v troch týždňoch svojho života vedel chodiť!

16 September
2015 12:34:33

Kim Il - Song

Kim Il – Song alebo tiež používané Kim Ir – Sen, bol dedko súčasného komunistického vodcu Severnej Kórei Kim Čong – Una a prvý vodca Kórejskej ľudovej demokratickej republiky (KĽDR).  O ňom sa severokórejské deti v škole môžu dozvedieť, že svet nevznikol stvorením Boha alebo veľkým treskom, ale práve jeho zásluhou. Tento človek, ktorý má na rukách krv tisícky mŕtvych životov sa dožil úctyhodných 82 rokov.  Zomrel 8. júla 1994 a štátny smútok trval tri roky! Ktohovie ako dopadli jeho osobní lekári, keď nesplnili jeho túžbu dožiť sa minimálne 130 rokov.  Nepomohli mu ani štyri roky neustálej transfúzie krvi mladých kórejských chlapcov. Po jeho smrti mu bol udelený titul – „večný prezident“, tým ostal večne živý.

Kim Čong - Il

Syn Kim Il – Songa menom Kim Čong – Il ničím nezaostával sa svojim „úžasným“ otcom. Keď sa v roku 1942 narodil na hore Päktusan, rozkvitli kvety, na oblohe sa objavila dvojitá dúha s veľkou kométou a novinu o jeho narodení rozniesla lastovička po celej krajine. Keď mal tri týždne, naučil sa chodiť a v piatich týždňoch už  vedel hovoriť. Také šikovné dieťa určite nemáte. :D Počas troch rokov svojho štúdia skomponoval šesť opier a napísal neuveriteľných 1 500 kníh. Ak to spočítame, znamená to, že napísal jednu knihu aj niečo z ďalšej za jeden deň.  „Klobúk dole“. Tento 157 centimetrov vysoký vodca dostal do vienka aj ďalšiu schopnosť, ovládať počasie. Veľká škoda je, že nepokračoval v športovaní. Veď pri svojej prvej hre v golfe v roku 1994 trafil päť jamiek na jeden úder a zahral 38 rán pod par! Neskutočný výkon! Škoda, že to nebolo zachytené na video a dosvedčiť to môže iba jeho 17 osobných ochrankárov. Kim Čong – Il zomrel v decembri v roku 2011. Určite si pamätáte z televízie obrovské prejavy smútku obyvateľov KĽDR. Váľali sa od žiaľu po zemi, aby nik nemal ani najmenšiu pochybnosť, že neprejavujú dostatočný smútok z úmrtia ich vodcu, za čo mohli byť potrestaní! Ďalším vodcom sa stal jeho najmladší syn Kim Čong – Un, ktorý dokonca podstúpil plastickú operáciu, aby sa čo najviac podobal na svojho otca.

Kim Čong -Un

Súčasný vodca Kim Čong – Un sa taktiež dostal do učebných osnov. Veď predsa šoférovať vedel už keď mal tri roky a nedávno sa v médiách objavila informácia, že objavil všeliek, ktorý vylieči všetky choroby, dokonca aj MERS, AIDS či Ebolu. Za svojim otcom a dedkom nezaostáva ani on. Ročne nechá popraviť niekoľko ľudí, cudzie mu nie sú ani znásilnenia, otroctvo, mučenie. Neobchádza ani svoju rodinu, nedávno nechal popraviť celú strýkovu rodinu. V jednom však svojho otca prekonal, v míňaní. Za jeden rok minie viac ako 700 miliónov dolárov a je mu jedno, že jeho ľud trpí hladom.  Ak ste si mysleli, že jednorožce sú len rozprávkové bytosti, mýlili ste sa. Nachádzajú sa v hlavnom meste Pchjonjangu, áno, uhádli ste, práve zásluhou veľkého vodcu.  

Zdá sa, že už všetko prekonali, no budúci vodca KĽDR nás určite ešte niečím prekvapí.

Foto: Reuters

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

0 %
(0 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

Miriama


Podobné články

TOP články

,