asfasdf ×

NázorObčana.sk

Sympatizant ANTIFA chcel zabiť rečníka z protestu proti islamizácii a diktátu Bruselu

 Aktuality

Mário Šušek bol rečníkom za vlastenecké hnutie SLOBODA A PRIAMA DEMOKRACIA (SPD) na proteste proti islamizácii a diktátu Bruselu, ktorý sa konal dňa 25.6.2016. Porozprával, čo sa stalo počas protestnej akcie.

27 Jún
2016 20:49:33

Foto: Facebook

„ Bol som na proteste aj s kolegami z SPD. Nakoľko kolegyni prišlo zle, tak ju zaviezli domov. Tým pádom po skončení protestu som šiel sám k svojmu odparkovanému autu. Keď som prišiel k autu, odložil som si zástavu SPD do auta a šiel som si na chvíľu sadnúť do parku, nakoľko bolo veľmi teplo a chcel som si oddýchnuť.

V tom momente zaflekovalo auto a z neho vybehol mladík. Rozbehol sa a veľmi rýchlo sa blížil ku mne, tak som sa obrátil, aby som zistil čo sa deje. V tom sa zastavil, sklonil sa a tváril sa, že si zaväzuje šnúrky na teniskách a utekal späť ku svojmu autu. Mal červené auto Fiat Uno, ŠPZ som si bohužiaľ nezapamätal.

Keď prišiel späť k svojmu autu, vytiahol cca 1,5m dlhý francúzsky kovový kľúč. Vtedy som zistil, že asi nie je všetko v poriadku. Rozbehol som sa k svojmu autu a vytiahol som si kovovú páku, ktorú používam na uzamykanie volantu. Mladík sadol do svojho auta a už len zakričal SMRŤ a potom ANTIFA. Myslím si, že pri mne stáli všetci anjeli strážny, lebo keby som sa nebol obrátil, tak by ma trafil od chrbta možno do obličiek, alebo do hlavy a už dnes som mohol byť na druhom svete.

Vďaka Bohu žijem, neodradilo ma to a aj naďalej budem hájiť národné resp. vlastenecké záujmy tohto národa. Myslím si, že mladík ma chcel preto napadnúť, lebo som mal polokošeľu s nápisom na chrbte : SLOBODA A PRIAMA DEMOKRACIA – vlastenecké hnutie. Tuto presne vidieť, že všelijakí antifa(e)-ťáci majú chuť po krvi a nie po mieri a v plnom vedomí chcú podporiť politických dinosaurov, ktorí nechcú hájiť záujmy národa, ale si len strážiť svoje biznisy. Tuto presne platí, ako povedal Churchil : „V budúcnosti si skutoční fašisti budú hovoriť antifašisti.“

Mário Šušek, vlastenecké hnutie SLOBODA A PRIAMA DEMOKRACIA (SPD)

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

90 %
(20 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius


Podobné články

TOP články

,