asfasdf ×

NázorObčana.sk

Videoreportáž: Richard Sulík s Anne Will v ARD. Socializmus, ktorý ľudia nechcú

 Aktuality

Briti vo štvrtkovom referende odhlasovali Brexit. Hoci európske elity vyjadrujú ľútosť nad týmto rozhodnutím, žiadna zodpovednosť vyvodená nebola. Nehovoriac o politickej zodpovednosti.

29 Jún
2016 19:44:23

 

Foto: YouTube

Európski lídri si tému vystúpenia Veľkej Británie z EÚ pohadzujú ako horúci zemiak, pričom skutočné problémy prekrývajú spoliehajúc sa na ľudskú nevedomosť. Dôkazom je citát predsedu Európskej komisie Jeana-Claude Junckera, ktorý Richard Sulík v nedeľu prečítal v politickej relácii Anne Will v nemeckej televízii ARD – Das Erste. Niektorí európski lídri sa snažia pretvoriť EÚ podľa vzoru socializmu, vrátane Junckera. Lenže „to je tá Európa, ktorú ľudia nechcú,“ upozorňuje Richard Sulík.

Richard Sulík: Priniesol som si jeden citát. Mohol by som ho v krátkosti povedať? Podľa mňa sa k tomuto vysielaniu hodí. Priniesol som si nasledovné:

“My sa na niečom dohodneme, potom to dáme do priestoru a nejaký čas čakáme, čo sa stane. Pokiaľ to nevyvolá žiaden veľký rozruch a žiaden odpor – keďže väčšina ľudí nerozumie tomu, čo bolo rozhodnuté – pokračujeme ďalej. Krok za krokom, pokiaľ už nie je cesty späť.”

To je tá Európa, ktorú ľudia nechcú. To je čistý socializmus. A preto utekajú preč.

Anne Will: A to bol citát od koho? Od Jean-Claudea Junckera?

Richard Sulík: Od Junckera, presne tak.

Video si môžete pozrieť tu:

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

0 %
(0 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius


Podobné články

TOP články

,