asfasdf ×

NázorObčana.sk

Nadja Savčenková súčasnému vedeniu Ukrajiny a armády: „Vy, bastardi, nie ste veční! Budete zodpovedať za súčasnú najspolitizovanejšiu vojnu v histórii!“

 Aktuality

Poslankyňa Najvyššej rady Ukrajiny Nadežda Savčenková hýbe celou politickou scénou na Ukrajine. Každý deň produkuje originálne perly, kritizuje celé súčasné vedenie krajiny a predpovedá obrovské zmeny na Ukrajine v blízkej budúcnosti.

04 August
2016 20:43:48

 

Foto: Facebook

Najnovšie z parlamentnej tribúny mimoriadne ostro kritizovala ukrajinské vedenie a veliteľstvo armády, generálov nazvala „bastardmi“. „Videla som materiály súdnych vyšetrovaní a hovorila som s chlapmi, ktorým nič netreba dokazovať. Vedia, že „kotle“ boli, a vedia, kto bol za to zodpovedný, kto bol na víne,“ prízvukovala.

Tvrdila, že generáli zodpovední za kolaps armády a vojenské zločiny, teraz sa snažia zvaliť vínu na svojich podriadených a obyčajných vojakov. „Vy, bastardi, nie ste veční! Budete zodpovedať za súčasnú najspolitizovanejšiu vojnu v histórii ľudstva!“ kričala z pódia v parlamente. Tvrdila, že straty ukrajinskej armády neboli náhodné a tieto obete potrebovala „strana vojny“, ktorá sa snaží vyvolať v krajine vojenskú hystériu, občiansku vojnu a v tom chaose posilniť svoje postavenie a odtrhnúť čo najviac od „spoločného koláča“.

Hneď na to Nadežda Savčenková oznámila, že zasa vyhlasuje hladovku. Vysvetlila to tým, že vládna moc nerobí nič pre to, aby aspoň niečo zlepšila v krajine alebo aby trochu spomalila rozpad hospodárstva a sociálneho systému. Taktiež prízvukovala, že bude hladovať, pretože ukrajinské vedenie nerobí absolútne nič pre to, aby si navzájom vymenila zajatcov s Doneckom a Luhanskom a oslobodila tak vojakov ukrajinskej armády. 

Prisľúbila, že bude hladovať dovtedy, kým sa nepreukáže aspoň nejaký pozitívny výsledok. „Všetci chceli si prihriať polievočku a robiť si reklamu na môj účet. Kým som bola vo väzení, bola som pre všetkých dobrá, pretože bola som veľmi tvrdý a vhodný materiál. Teraz všetci ma chcú kritizovať, pretože robím a hovorím nepopulárne veci, ale chcem dosiahnuť pozitívny výsledok. Kašlem na všetkých, kto ma ohovára,“ vykríkla Savčenková.

„Prezidentovi navrhovala som reálne veci. Treba bolo vracať zajatcov a nečakať na druhú stranu. Ale vrchnosti kašlú na vaše detí. Preto zasa choďte na Bankovú ulicu /sídlo vlády/ a žiadajte svoje práva. Nedovoľte im, aby si zabudli na vaše detí. Aj vy, matky na okupovaných teritóriách, choďte za banditami a žiadajte, aby vám vrátili vaše deti,“ podčiarkla Nadežda Savčenková.

„Odteraz budem bojovať za vás, ako som bojovala o vlastné oslobodenie. Preto od zajtra zasa budem hladovať,“ vyhlásila. Keď sa jej novinári opýtali, prečo nezačne hladovať už dnes, Savčenková pohotovo odpovedala: „Od dnes nemôžem, dnes som už raňajkovala...“

Videá si môžete pozrieť tu:

 

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

0 %
(0 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius


Podobné články

TOP články

,