asfasdf ×

NázorObčana.sk

Oleg Carev: „V hoteli Kyjev je už pripravený štáb budúceho štátneho prevratu“

 Aktuality

Bývalý predseda parlamentu Novoruska Oleg Carev aj napriek tomu, že dočasne presťahoval do Ruska, aktívne komunikuje so svojimi spolupracovníkmi na Ukrajine – poslancami Najvyššej rady, podnikateľmi, politikmi a prináša aktuálne správy.

15 August
2016 19:24:06

 

Foto: Facebook

Na základe posledných diskusií tvrdí, že sa na Ukrajine pripravuje Majdan 3 a onedlho ďalšia skupina sprisahancov sa pokúsi o štátny prevrat. Domnieva sa, že prezident Petro Porošenko už nezostane dlho pri moci. Popisuje, kto a kde pripravuje štátny prevrat. Poukazuje na to, že ukrajinské média o podobných skutočnostiach radšej neinformujú. Svorne mlčia. Prečo?..

„Hotel Kyjev. Je to zariadenie Najvyššej rady Ukrajiny, v ktorom obyčajne bývajú poslanci, ktorí prišli z iných miest. Celé sedemnáste poschodie /po našom teda – šestnáste poschodie – pozn, aut. / funguje ako tajný objekt – v režime úplnej diskrétnosti. Momentálne ho rekonštruujú a onedlho sem nasťahuje minister vnútra Arsen Avakov, jeho štáb, zamestnanci a ochranka. Taktiež sem presťahuje predseda Najvyššej rady Parubij. Špeciálne preňho zarezervovali a v súčasnosti opravujú 3 dvojmiestne izby. Jedna izba bude pre Parubija, druhá pre jeho štáb a tretia pre ochranku.  

Na toto poschodie sa dá dostať iba špeciálnym samostatným výťahom, pred ktorým na prízemí vo dni – v noci stojí ochranka. Púšťajú sem na špeciálne preukazy. Povráva sa, že keby hotel začal horieť, k tomuto hotelu pustia iba špeciálne hasičské auto s „preverenou“ posádkou. Práve tu, na 17. poschodí, sa schádza skupina sprisahancov, ktorá stojí za zabíjaním „Nebeskej stovky“ na Majdane a ktorá pripravuje nový štátny prevrat.

Ak sa v radoch poslancov Najvyššej rady nájdu odvážlivci, môžu skúsiť vypátrať, aké finančné prostriedky sa využívajú na realizáciu mimoriadne drahej rekonštrukcie. Ak by sa dozvedeli, ktorí poslanci a politici budú mať svoje kancelárie na tomto 17. poschodí, mohli by sa zoznámiť s celou zostavou sprisahancov, ktorí pripravujú prevrat a demisiu Porošenka.

Je to sranda: hneď po tom, ako som oboznámil verejnosť s nerealizovaným scenárom štátneho prevratu, ktorý chceli spáchať počas Krížovej cesty, vo všetkých ukrajinských médiách sa objavili podrobné komentáre. A obviňovali viacerých „kandidátov“. Pikantériou je však to, že obviňovali tých nesprávnych. Predovšetkým podozrievali práve tých, ktorí na to nemajú ani reálne páky, ani možnosti a ktorí by to nedokázali zrealizovať – napríklad, Júliu Timošenkovú, Nadeždu Savčenkovú a iných.

Na druhej strane vôbec si nespomínali tých, ktorí na to majú reálne možnosti a ktorí skutočne pripravujú štátny prevrat. Vycvičený orchester médií spieval rovnakú pesničku – akoby by to mal preplatené a akoby tým všetkým dirigoval jeden dirigent – aká náhoda!.. Je jasné, že niekto sa snaží vytvoriť informačnú dymovú závesu, aby v nej schoval skutočných sprisahancov a organizátorov štátneho prevratu.

Situácia na Ukrajine pripomína tú, ktorá sa vytvorila v Turecku. Lenže namiesto americkej vojenskej základne v Turecku tu sprisahanci sa schádzajú priamo v centre Kyjevu, v hoteli Kyjev. Namiesto Gulena tu nite ťahá Arsenij Jaceňuk. Je to presne ako v tom vtipe: aká je krajina, také sú aj teroristické činy. Presne tak je to aj na Ukrajine: aká je krajina, takí sú aj sprisahanci,“ uzatvára svoj komentár Oleg Carev.

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

100 %
(1 hodnotenie)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius


Podobné články

TOP články

,