asfasdf ×

NázorObčana.sk

Proti základniam NATO s bohatým programom už 9. februára

 Aktuality

Vo štvrtok 9. februára 2017 o 17.00 hod. zaznie Hviezdoslavovým námestím v Bratislave razantná kritika tých, ktorí sa snažia urobiť z našej vlasti cudzím vojskom obsadenú kolóniu.

05 Február
2017 18:43:04

 

Foto: Facebook

Pripomeňme si, že obsadenie Slovenska nedovolili 12. 11. 2015 len traja poslanci NR SR: Štefan Kuffa, Igor Hraško a Helena Mezenská z klubu OĽaNO. V mene celého zhromaždenia sa im za tento ich postoj verejne poďakujeme.

Druhou kritikou, ktorá zaznie Hviezdoslavovým námestím, je vyslanie našich vojakov do Lotyšska. Zo 141 prítomných poslancov NR SR za vyslanie vojakov na vyprovokovanie vojny s Ruskom hlasovalo 116 poslancov, proti bolo 24 a 1 sa zdržal. Kto ako hlasoval nájdete na tomto linku: http://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=schodze/hlasovanie/hlasovanie&ID=38246

Potešiteľné je, že vo štvrtok jedného z tých statočných privítame aj medzi našimi rečníkmi. Je to poslanec Peter Marček, momentálne nezávislý, ktorý kandidoval za stranu SME RODINA – Boris Kollár.

Treťou našou témou sú otázky, na ktoré by sme mať viac informácií. Pripravujú sa o nich pohovoriť:

- predseda Slovensko-ruskej spoločnosti Ján Čarnogurský,

- podpredseda KSS Jalal Sulejman,

- Róbert Švec, predseda Slovenského Hnutia Obrody, 

- hovorca Stálej konferencie radikálnej ľavice Juraj Jánošovský, ktorý napísal otvorený list podpredsedovi vlády R. Kaliňákovi: http://www.srspol.sk/clanek-otvoreny-list-podpredsedovi-vlady-sr-a-ministrovi-vnutra-sr-judr-robertovi-kalinakovi-od-hovorcu-stalej-konferencie-radikalnej-lavice-ing-juraja-janosovskeho-13838.html a ďalší.

Bude medzi nimi aj právnik Roman Ruhig, ktorý nám predstaví Rudolfa Steigaufa, odsúdeného najskôr na 40 mesiacov nepodmienečne, potom druhostupňovým súdom podmienečne... za rasistické reči...

Naše zhromaždenie nie je nikoho obhajcom, naše zhromaždenie je skupinou rozmýšľajúcich ľudí a preto chceme počuť aj názory, ktoré sa oficiálnymi kanálmi šíriť nedokážu.  A nezabudnite, že aj my sme už boli označení za extrémistov!

Organizátori sa tiež usilujú pozvať na naše zhromaždenie predsedu Matice slovenskej Mariána Tkáča a prezidenta Asociácie slovenských vojakov Jozefa Žarnovičana, od ktorého by sme sa radi dozvedeli pozadie roztrhnutia partnerskej zmluvy ASV s ministerstvom obrany SR, hoci je na jeho čele nominant SNS Peter Gajdoš.

Presný program protestného zhromaždenia uverejníme najneskôr v stredu 8. 2. 2017.

Vážení členovia Slovensko-ruskej spoločnosti,

Prosíme vás o pomoc s organizačným zabezpečením tohto protestného zhromaždenia. Pripravujeme ešte niekoľko „čerešničiek“, ktoré však bez vašej pomoci asi nezvládneme. V mene predsedu spoločnosti a správnej rady vás prosím. Príďte a pomôžte nám.

Vďaka, redakcia srspol.sk

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

100 %
(9 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius


Podobné články

TOP články

,