asfasdf ×

NázorObčana.sk

Ukrajinský analytik Vjačeslav Čečilo: „Súčasná Ukrajina mínus internet je to niečo oveľa horšie, ako bývalý Sovietsky zväz“

 Aktuality

„Zdá sa, že sme si vzali všetko to najhoršie, čo bolo v Sovietskom zväze. A iba technologický progres nám nedovoľuje, aby sme si to všimli,“ tvrdí ukrajinský politológ Vjačeslav Čečilo v článku zverejnenom v ukrajinskom denníku Strana /Krajina/.

08 Január
2018 19:21:13

 

Foto: Facebook

Prízvukuje, že nie je až príliš veľký fanúšik bývalého ZSSR, ale vyzýva, aby sa všetko, čo sa dialo a deje na Ukrajine, posudzovalo objektívne. Preto tvrdí, že súčasná situácia na Ukrajine je oveľa horšia, ako v ZSSR. „Treba odhodiť tupú propagandu, pretože neadekvátnosť hodnotenia minulosti jednoducho znechucuje,“ vysvetlil.

„Niekomu teraz Sovietsky zväz pripadá nudný a údajne sa tam potláčali slobody? O´key. A čo súčasná Ukrajina? Na druhej strane – predstavte si bývalý ZSSR hoci aj v období toho najhoršieho režimu, ale pridajte tam ešte technológie 21. storočia a internet. Ste šokovaní? Vytvoril sa celkom dobrý obraz, ide o celkom dobrú krajinu, však?“ pýta sa.


„A teraz je tu iný variant: súčasná Ukrajina mínus internet. Čo poviete? Je to strašne. Zdá sa mi, že sme ponechali v ZSSR všetko to najlepšie, ale so sebou vzali iba to najhoršie. A iba technologický progres nám neumožňuje, aby sme si to všimli,“ uzatvára svoj komentár v denníku Strana ukrajinský politológ a analytik Vjačeslav Čečilo.

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

93 %
(14 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius


Podobné články

TOP články

,