asfasdf ×

NázorObčana.sk

Nadežda Savčenková: „Poslanci by mali dostávať minimálne mzdy, aby sa im očistil rozum“

 Aktuality

Ukrajinská poslankyňa Nadežda Savčenková v relácii „Subjektívne výsledky dňa“ televíznej stanice NewsOne vyhlásila, že Ukrajina sa nachádza v epicentre veľmi nebezpečných situácií a jej vzťahy so susednými krajinami sa zhoršujú.

10 Január
2018 19:02:38

 

Foto: Screenshot NewsOne

„Treba si uvedomiť, že situácia sa zhoršuje. Vidíme, že na hraniciach Ukrajiny mier je čoraz viac krehký a zhoršuje sa vzájomné porozumenie na všetkých hraniciach krajiny: s  Bieloruskom a Poľskom, s Maďarskom a Rumunskom. Na jednej strane sa zhoršujú vzťahy Ukrajiny s týmito štátmi a na druhej – aj vzťahy medzi samotnými týmito štátmi,“ podčiarkla.

Negatívne reagovala na plánované zvýšenie platov ukrajinských poslancov. Zdôraznila, že je to zločin. Vyhlásila, že poslanci by mali dostávať minimálnu mzdu, aby sa im, ako zdôraznila, „očistil rozum a dokázali schvaľovať zákony, ktorý by zlepšili život obyvateľstva“.

„Je taký pojem „asketizmus“. Spomeňme si na mníchov, žrecov, mudrcov. Všetci spravidla majú veľmi jednoduché podmienky, minimálne životné blaha. A prečo? Aby mali čistý rozum. Preto sa nemôžu prejedať, príliš veľa oddychovať, tešiť sa rôznym životným výhodám a rozkoši. Aj naši poslanci by mali nasledovať ich príklad,“ podčiarkla ukrajinská poslankyňa Nadežda Savčenková.

Video si môžete pozrieť tu:

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

100 %
(19 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius


Podobné články

TOP články

,