asfasdf ×

NázorObčana.sk

Prebudený Fico

 Aktuality

Fico zistil, že Soros je človek s pochybným menom. To mu ale trvalo...

06 Marec
2018 04:30:10

Včerajší  deň si treba zapísať červeným písmom do kalendára. Pán premiér Fico totiž verejne zistil, že Soros ovplyvňuje politiku na Slovensku, a že má pochybné meno.  To mu ale trvalo. Maďarský premiér Viktor Orbán na to prišiel už dávno. A dávno sme na to prišli aj my, premýšľajúci občania.

Nechcem byť voči premiérovi nejaký tvrdý, zvlášť v týchto časoch, keď to má naozaj ťažké a na vlastnej koži zisťuje, čo je Soros za človeka, ale rád by som mu pripomenul jeho pôsobenie ako premiéra a vzťah k mimovládnemu sorosovmu sektoru. Stačí spomenúť jeho  straníckeho kolegu, pána Miroslava Lajčáka so svätožiarou nad hlavou. Možno to pán premiér nevedel, ale ten pán Lajčák je pravá Sorosova ruka, a snáď aj preto teraz má takú honosnú funkciu v OSN. Soros totiž v čase, keď Hillary Clintonová pôsobila ako ministerka zahraničných vecí,  jej navrhol, aby slovenský diplomat  Miroslav Lajčák riešil krízu v Albánsku. A stalo sa. Dokazujú to uniknuté e-maily, zverejnené stránkou WikiLeaks.

Pravdaže, v tom čase Sorosova podpora Miroslava Lajčáka Ficovi vôbec nevadila. Vtedy Soros nebol ešte  pre Fica nebezpečný, čo  dokazujú aj vládou schválené miliónové podpory  pre Sorosove mimovládky, či už zo štátneho rozpočtu, alebo z eurofondov.

Keď sa 27.10.2016  v NR SR okrem iného hlasovalo aj o jednom významnom návrhu zákona – o novele Zákona o neziskových organizáciách, ktorý predložila ĽSNS, návrh zákona  neprešiel, a to väčšinou poslancov.  Všetci  Smeráci hlasovali proti, čím jednoznačne podporili mimovládny sektor.

Fico to má ťažké -  všade chce byť dobrý, chce byť pronárodný, a súčasne chce byť v jadre, chce byť proruský a súčasne schvaľuje protiruské sankcie v Bruseli, chce byť proti imigrácií a zároveň chce byť solidárny s imigrantami, podporuje finančne Sorosov tretí sektor a súčasne bojuje proti Sorosovi. Jediné, čo ho v jeho politickej činnosti trápi, a s čím sa zmieriť nechce, sú pôvodní Slováci, hlásiaci sa k dedovizni, ku svojim slovenským predkom, k svojim historickým koreňom. Títo ľudia sú pre Fica nežiadúci, označení pojmom fašisti, extrémisti a xenofóbovia. Hľa, aké symbolické, keď v deň vypuknutia sorosového spiknutia NAKA robila záťah na E.T. Rostasa v jeho rodinnom dome za uverejnenie Štúrových výrokov a M. Mazúreka súdili  v Banskej Bystrici za pravdivé výroky o Rómoch.

Ono premiér Fico už na to asi prišiel, že všade byť dobrý naraz, to sa nedá. Nedá sa sedieť na veľa stoličkách naraz. Nedá sa byť suchou handrou na dne morskom, i keď snaha je veliká. Inak na to prišli i Sorosovci, a tak sa Fico stal pre nich nežiadúci, lebo poslušné koníky v podobe Matoviča,  Sulíka a Kisku sú vycvičené na povel a stačí im stolička jediná, a to Sorosova.  Preto ten nôž do Ficovho chrbta – tí dvaja mŕtvi, (Ozaj, ešte ich niekto spomína? A koho z opozičných politikov ešte zaujíma výsledok vyšetrovania ich smrti? ), to bola taká fajn zámienka na prevzatie moci bez volieb.

Fico sa už môže spoľahnúť len na Danka, ktorý momentálne čuší ako voš pod chrastou, aby niečo nepokazil,   kým Bugár myslí na zadné kolieska a hľadá únik z koalície s túžbou nenápadne sa  pretransformovať  do iných sorosovských strán. Ak vládna koalícia ostane pokope, môže nás tešiť jedna  vec, a to tá, že cesta do jadra EU už zostane na čas zarúbaná, lebo urážka Sorosa sa v EU neodpúšťa. Ak sa však Ficovi nepodarí Bugára zaplatiť, ostane s Dankom sám proti všetkým Sorosovcom. To by bol jeho koniec pri hlasovaní o dôvere vlády. Mal by ešte jednu šancu, na kolenách sa doplaziť ku Kotlebovi a prosiť ich prísľubom ústupkov o podporu. Ešte nedávno  neuveriteľná vec by sa stala realitou. Pre ĽSNS by možno nadišla skvelá príležitosť urobiť reparát hlasovania o mimovládkach a tentoraz s pomocou Smeru by sa im podarilo  rapídne obmedziť ich činnosť  na Slovensku. Ale ťažko predpovedať, situácia sa mení každým dňom. Pučisti sa už rozbehli, ich podpora zo zahraničia je silná. Možno pribudnú ešte nejakí mŕtvi, možno sa len bude pochodovať po námestiach a budú stačiť mediálne klamstvá.

Kedysi sa organizátori štátnych prevratov trestali smrťou. V súčasnosti sa odmeňujú štátnymi funkciami a trafikami. Riziko je takmer nulové.  No kto by to neskúsil?

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

91 %
(47 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:
senil, 13.03.2018, 08:52:43 1 0
Soros je zlo. Tak říkal Klaus a měl pravdu. Má prsty všude, organizuje barevné revoluce. Jeho neziksovky pašují lidi. Má vlyv na EU, neziskovky i lokální politiky a univerzity. A jeho názory jsou radikálně levicové. http://www.epshark.cz/clanek/529/soros-je-zlo
  • 1

O autorovi

slavo


Podobné články

TOP články

,