asfasdf ×

NázorObčana.sk

Slušnosť ako marketingový pojem.

 Aktuality

Kto nepochoduje s nami, pochoduje proti nám.

12 Marec
2018 00:55:08

Ako Eduard Chmelár nedávno na facebooku  uviedol, „Slušné  Slovensko“ nie je program ale marketingový slogan.  Má pravdu. Nejde o jeho obsah , ide len o jeho obal.  I tak sa dá povedať,  že   tento slogan je marketingovo pomerne úspešný, ľudia sa k nemu radi hlásia, upravujú si nápisom profilové fotky, a mnohí sa aj verejne chvália, že sú za slušné Slovensko. Slogan je napísaný tak, akoby ho ktosi narýchlo naškrabal, čo v tejto dobe počítačovej grafiky utvára dojem ľudovosti. Dá sa predpokladať, že ho nevymysleli amatéri, ale je to profesionálna práca profesionálneho tímu. Za slušné peniaze.

Slovo slušný sa s nami spája už od mala, keď nás rodičia napomínali so slovami -  správaj sa slušne, lebo ti nekúpim zmrzlinu, alebo buď slušný, lebo ťa zoberie čert. Možno odvtedy sa slušnosť dostala do nášho podvedomia, a tak v týchto časoch zarezonovala v dušiach tých, ktorí túžia po slušnosti v politike. Ono je síce veľmi naivné  hľadať  v politike slušnosť, ale s tou naivitou organizátori pochodov počítali. Vytvorili pre pochodujúcich slušný virtuálny svet, a tí potom bez rozpakov prijali na tribúnach ľudí, ktorí majú od slušnosti výrazne ďaleko. ŠTBák Budaj, Matovič, pripravený rozbiť hubu po vzore Osuského, prezident Kiska, ktorý sa už mal dávno zodpovedať za svoje aféry, Galko, ktorý ako minister odpočúval dokonca aj novinárov, a tak ďalej, mohol by som pokračovať. Tak isto aj mnohé transparenty pochodujúcich bojovníkov za slušnosť nemali so slušnosťou nič spoločné a zodpovední rodičia, ktorí tam boli s deťmi, im museli miestami zakrývať oči aj uši, aby neohrozili ich morálny vývin.

Čo si potom o takejto slušnosti mám myslieť? To títo ľudia chcú bojovať za slušné Slovensko? A ako? Chcú sa zmeniť? Však doteraz ani neoľutovali svoje činy a ani sa, ako slušnosť káže, neospravedlnili, že prepáčte Slováci, už budeme iní. Slovo slušnosť tak stratilo svoju kredibilitu. Lebo slovné spojenia, som slušný ako Kiska, Galko, Matovič, tak to je silná káva. Som presvedčený, že za slušným Slovenskom  by mali stáť v prvom rade slušní ľudia.

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

90 %
(30 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

slavo


Podobné články

TOP články

,