asfasdf ×

NázorObčana.sk

Vznikla petícia proti Lisabonskej zmluve

 Aktuality

V novembri Slovensko oslavuje dve výročia. V skutočnosti je november akýmsi mesiacom slovenskej suverenity a štátnosti. Nie, nehovorím o 17. novembri, ktorý si Praha prisvojila.

22 November
2018 08:19:38

Boj sa totiž začal rok predtým. Na Slovensku, sviečkovou demonštráciou. Ani november 1989 sa nezačal 17-teho v Prahe, ale o deň skôr v Bratislave. 


Bez novembra by sme asi ťažko dosiahli samostatnosť. Alebo by bola dosiahnutá s vyššími obeťami. V novembri boli urobené aj rozhodujúce kroky na zbavenie sa diktátu a manipulácie niekoho nad nami. Keď bol 25. novembra 1992 schválený zákon o zániku ČaSFR, takmer nikto neveril, že si politici Slovenska o pár rokov nájdu iného zotročovateľa. Namiesto Prahy Brusel. Nehovorím o slovenských politikoch, lebo my takých nemáme. Máme len politikov Slovenska. 


Slovensko vstupovalo do EÚ, v ktorej mal v čase vstupu každý štát právo veta. Slobodu sme stratili až podpisom Lisabonskej zmluvy. Obyčajnej zmluvy, s charakterom ústavy štátu. Práve Lisabonskou zmluvou sa vytvára Európsky zväz koloniálnych republík. Práve táto zmluva otvorila dvere moderným diktátorským metódam. Korumpovaniu médií, ale aj bezohľadnému potláčaniu slobodných alternatívnych médií. Medzi nimi aj Hlavných správ, nepripustením redaktora na tlačovku, alebo vykazovaním z tlačovky.

Práve táto zmluva otvorila dvere na presadzovanie nekontrolovanej migrácie nezodpovednými politikmi.

A zaplavenie nášho priestoru neprispôsobivými kultúrami. Aj vnucovaniu kvót. Podľa lisabonskej zmluvy má diktátorské centrum právo vnútiť nám kvóty. Ak neexistujú hranice, tak neexistujú zábrany na prelievanie bezpečnostných rizík z nezodpovedných súčastí EÚ do zodpovedných.

Hegemóni EU (Nemecko a ďalšie štáty) najskôr vytvorili obrovské bezpečnostné riziko pozývaním neprispôsobivých migrantov do svojich štátov a teraz tvrdia, že problém je možné riešiť iba spoločne. 

Ľudia výraznou podporou odmietajú tzv. Migračný pakt. V skutočnosti si neuvedomujú, že my už máme podpísaný a formálne platný migračný pakt v rámci EÚ. Volá sa Lisabonská zmluva. Podpísaná nezodpovednými politikmi.   

Aj z uvedeného dôvodu vznikla iniciatívna petícia s názvom „Petícia občanov SR na odstúpenie Slovenskej republiky od tzv. Lisabonskej zmluvy a nastolenie ústavnosti obnovou suverenity volených orgánov SR vo všetkých oblastiach štátnej moci“ Tu môžete podpísať uvedenú petíciu. 


https://www.peticie.com/peticia_obanov_sr_na_odstupenie_slovenskej_repub
liky_od_tzv_lisabonskej_zmluvy_a_nastolenie_ustavnosti_obnovou_suverenit
y_volenych_organov_sr_vo_vetkych_oblastiach_tatnej_moci?u=2185641 
 

Ing. Jozef Šedovič 
http://www.nitrianskadeklaracia.sk/

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

100 %
(14 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius


Podobné články

TOP články

,