asfasdf ×

NázorObčana.sk

Čaputová je ešte väčšie zlo ako Kiska

 Aktuality

Poďme voliť, Čaputová nesmie vyhrať. Oligarchovia si ju vybrali ako z automatu na plyšáky. Umyli ju, učesali, obliekli a nabifľovali texty. Kandidátka všetkých liberálov, kaviarenských povaľačov a reklamou oblbnutých ľudí.

29 Marec
2019 22:47:03

Voľby sú tu. Národovci sú sklamaní, lebo ich kandidáti sa nedostali do druhého kola, USA ambasady, Izrael, sorosovi aktivisti, herci, presstitúti a iné protislovenské živly sa tešia. Do druhého kola sa dostala ich modla.

Ale ako sa tam dostala? Zo Sorosovho hniezda ju vytiahli oligarchovia z Penty a Esetu ako hračku z automatu na plyšové bábiky. Umyli ju, učesali, vyčistili nechty, namaľovali, obliekli. Špecialisti ju naučili mimiku, gestikuláciu, gúľanie očami, intonáciu. Naučili ju recitovať napísané texty podľa kľúčových slov a tváriť sa pritom ako záchrankyňu tejto krajiny. Ale najprv jej oligarchovia  vytvorili príbeh o skládke,  aby ju ľudia poznali. Príbeh bol dosť prostoduchý, vytipovaná hračka oligarchov pomohla premiestniť skládku odpadu z Pezinka do Senca. V Senci teraz nevedia, čo robiť, lebo rozšírená skládka prekračuje voľné kapacity, ale rozprávka bola rozšírená medzi ľud a skládková princezná sa dostala do povedomia verejnosti. Zvlášť, keď ju vyznamenali aj liberáli v USA. Tento chabý príbeh stačil na oblbnutie voličov, ktorí tento marketingový produkt s názvom Zuzanka Čaputová za veľa peňazí poslali do druhého kola volieb.

Keďže Zuzanka bola šikovnejšia, Robko Mistrík bol z kandidatúry odvolaný predom, lebo sa nevedel tak dôkladne naučiť texty. Ale svojich vyše 700 000 € za predvolebnú kampaň hrdo posunul Zuzanke. Teda, lepšie povedané, urobili to za neho sponzori.

Kto volí a podporuje Zuzanku? No v prvom rade všetky osobnosti, ktorým Slovensko tak trochu smrdí. Smrdí im, že ešte tu nemáme toľko imigrantov z Afriky a Ázie, ako majú na západe EU, že si tu homosexuáli nemôžu adoptovať deti a uzatvárať manželstvá, že tu nemáme americké vojenské základne, že nie sme už vo vojne s Ruskom, že ešte nie sú zavretí všetci tí, ktorí neuznávajú liberálne hodnoty, potláčajúce národné záujmy a slovenské korene. Jednoducho obdivovatelia Čaputovej sú sorosove bábiky, aktivisti,  novodobí udavači, kaviarenskí povaľači, umelci, presstitúti za výplatu z Penty, liberálni politici, ktorí by Slovensko predali za misu šošovice, herci, ktorí hrajú tak, ako im platia, slušní zo Sorosovcov....Menovite? Kiska, Hríb, Havran, Smatana, Benčík, Szatmáry, Biháry, Žitňanská, Bugár, Matovič, Sulík, Poliačik, Štefunko, Galko, Nicholson, Lipšic, Cséfalvyová, Klus a iní liberálny odpad slovenskej spoločnosti.  Je ich dosť. A k nim sa pridali oblbnutí voliči, ktorí sa nechali opiť drahou reklamou a penťáckymi médiami.

Od Zuzanky sa čaká veľa. Podpora imigrácia, podpora LGBTI, podpora amerických vojenských základní na Slovensku, rusofóbia spojená s vojnovým štváčstvom, rozbitie V4,  eliminácia pôvodného slovenského obyvateľstva, ktoré ešte ako tak cíti pronárodne. Zuzanka urobí všetko, čo jej nariadia jej sponzori. Lebo nemá na výber. Bez nich by stále bola prinajlepšom pracovníčka na skládke.

Videli ste Zuzankine bilboardy? Ani na jednom z nich nebol ani slovenský znak, ani slovenská zástava. Slovensko nazýva touto krajinou, a v podstate by mohla byť prezidentkou akéhokoľvek štátu, ktorý by jej sponzori určili. Taká je, čo sa týka národného povedomia, univerzálna.

Zuzanka je ešte horšie zlo ako Kiska. Ten bol už spočiatku vyhláseným úžerníkom, a neskôr sa stal všetkým možným, len nie prezidentom s morálkou a čistým štítom. Kiska je proti Zuzanke amatér, nedokáže sa nabifľovať texty a nie je taký charizmatický, sorosom dôkladne vyškolený a už ani tak čistý, akou Zuzanka ešte je.

Drahí moji, nemôžeme dopustiť, aby nám Zuzanka robila prezidentku. Vieme, že už naši pronárodní  kandidáti ostali mimo, ale ešte stále máme možnosť voľby. Aj keď Ševčovič nebude nikdy náš prezident, akého sme si želali, ale zaprime sa, voliť ísť musíme, aby Zuzanke a jej sponzorom ostali oči pre plač. . Lebo aj keď to nebude ideálne, ale vždy to bude lepšie. Neklesneme až na také dno.  Nepočúvajme hlasy tých, ktorí nás odrádzajú od voľby, sú to väčšinou sorosovi aktivisti, pracujúci pre kiskovu diskusnú skupinu somtu, alebo ľudia, ktorí nechápu, že môžeme mať prezidentku ešte horšiu, než sme dúfali.

Niektorí hovoria, však bude len prezidentka bez právomocí – ale pritom nevidia, že už sa chystajú do parlamentných volieb strany ako Progresívne Slovensko, Kiska s Radičovou, a iné kreatúry, uvidíme možno aj Dzurindu s Miklošom, ako sa znovu tlačia do politiky, lebo Zuzanka im dá šancu. Zvlášť ak zistia, ako ľahko sa dajú ľudia oblbnúť reklamou. Viete si predstaviť, čo by sa  so Slovenskom dialo, ak by Zuzanka bola prezidentkou a Kiska premiérom? Ja radšej nie.

Poďte Slováci a Slovenky voliť, a voľte tak, aby Čaputová nevyhrala. Lebo to bude náš začiatok konca a konca Slovenska. Nedajme sa odradiť, voľme nie menšie zlo, ale väčšie dobre pre Slovensko, ak ho máme radi. Šťastnú voľbu prajem.

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

72 %
(53 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

slavo


Podobné články

TOP články

,