asfasdf ×

NázorObčana.sk

Otvorený list pre Dávidka Dej z Mladých Progresívcovl, ktorý vychováva občanov proti dezinformačným webom.

 Aktuality

Keď vymývanie mozgov nepozná hranice. Dávidko by najradšej po školách robil prednášky odborníkov a odborníčiek a novinárov a novinárok po školách. Iste tušíme, o akých odborníkov a odborníčiek a novinárov a novinárok sa jedná.Toto nám chce vládnuť?

09 November
2019 00:38:39

Dávid Dej

4. novembra, 16:09 · 

KRITICKÝM MYSLENÍM A MEDIÁLNOU VÝCHOVOU PROTI DEZINFORMAČNÍM WEBOM

Otvorený list Dávidovi Dejeovi, či ako sa to tvoje meno skloňuje: 

Dávidko, keď ťa vidím na foto, hneď strácam obavy o budúcnosť nie tejto krajiny, ale našej Slovenskej republiky. Ono tebe by som nezveril ani starostlivosť o môjho obľúbeného kohútika, volá sa Pipo, a tobôž nie o niečo viac, ako napr. čínske kačky, psa a tri mačky. Nehovoriac o mojich dvoch kozách, tie zožerú všetko. Ale ten diagram, ktorý tu prezentuješ, tak na ten by sa vykašlai. Jednoducho povedané, by si to asi nezvládol, i keď optimizmus z tvojich fotiek z teba len tak srší. Ako zo všetkých Progresívcov. A vlastne aj Jehovistov.

Ale poďme k veci, na rozhodnutie asi politbyra vašej strany ste zostavili akýsi zoznam TOP 10 dezinformačných webov. Cítim sa tým byť ako redaktor webu Názorobčana ukrivdený, že tam nie sme zahrnutí, čo by znamenalo, že buď pracujeme pre vás, alebo sme financovaní z podobných zdrojov ako vy, nebodaj súhlasíme s vašou politikou.  

Nakoľko si  nechceme pokaziť morálny profil, žiadam vás, aby ste nás zaradili do vášho zoznamu, hoci aj na posledné miesto. Inak nebudem kľudne spávať, že nebodaj zdieľame spoločné "hodnoty". 

Za skoré vybavenie vopred ďakujem.

P:S. Pozdravujem kádrovaciu komisu.

Redaktor Názor občana

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

71 %
(21 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

slavo


Podobné články

TOP články

,