asfasdf ×

NázorObčana.sk

V premiérovom ročníku Československého superpoháru v rink bandy slovenský majster iba tesne podľahol českému

 Aktuality

Rozbehla sa futbalová sezóna, denná teplota už dávnejšie prevyšuje úroveň 30 stupňov, ale hokejisti si ešte „spríjemňujú život“ na ľade. Poslednú bodku za uplynulou sezónou dali hokejové kluby Česka a Slovenska.

23 August
2018 07:37:12

Na zimnom štadióne v Blansku sa uskutočnil premiérový ročník Československého superpohára v rink bandy. V rozhodujúcom zápase sa stretol český majster Bohemians Bandy a slovenský majster ŠK NASE Trenčianské Teplice. Bolo to veľmi kvalitné a mimoriadne napínavé stretnutie s množstvom pekných akcií a prekvapivých zvratov.

Naši hokejisti mali raketový nástup. V 15. minúte po góloch Opavského a Michaloviča viedli 2:0 a v 19. minúte po góle Štofika vyhrávali už 3:1. Potom Česi zaútočili, v priebehu piatich minút strelili tri góly a otočili stav stretnutia. Prvý polčas sa skončil v ich prospech 3:4.

Po prestávke Slováci sa vrhli do útoku, ale Česi využili naše chyby v obrane a z protiútokov strelili ďalšie tri góly. Slovenskí bandy hokejisti bojovali až do poslednej sekundy, ale dokázali už iba znížiť a po finálovom hvizde rozhodcov konečný stav bol 6:8.

Prezident Slovenskej asociácie bandy Lukáš Vepy pre náš portál povedal, že bol to veľmi zaujímavý a kvalitný zápas: „Škoda, že na úvod druhého polčasu sme po individuálnych chybách dostali rýchle góly z protiútokov. To nás pribrzdilo. Stále sme bojovali a robili všetko preto, aby sme zápas dotiahli aspoň na remízu v riadnom hracom čase, ale, bohužiaľ, sa nám to nepodarilo. Zápas bol veľmi kvalitný a bola to vynikajúca generálka pre jadro nášho mužstva pred blížiacimi sa Majstrovstvami Európy v rink bandy 2018 v Krásne nad Kysucou,“ poznamenal Lukáš Vepy.

Československý superpohár v rink bandy

Bohemians Bandy - ŠK NASE Trenčianske Teplice 8:6 /4:3/

Góly: Bohemians Bandy: 17. Benák (bez as.), 25. Soukup (Svoboda), 28. Soukup (Svoboda), 29. Doskočil (Trpišovský), 31. Trpišovský (Doskočil), 37. Trpišovský (bez as.), 49. Svoboda (Doskočil), 59. Šrámek (Vršanský P.) - ŠK  NASE Trenčianske Teplice: 8. Opavský (Lukšo), 15. Michalovič (Krýdl), 19. Štofik (Lukšo), 51. Beneš (Michalovič), 54. Opavský (Beneš), 60. Beneš (Krídl)

Vylúčenia: 1:1 (využitie 1:0), ŠK NASE Trenčianske Teplice nevyužil trestné strieľanie.  

Zostava Bohemians Bandy: Turza Lukáš - Benák Tomáš, Petr Jan, Vršanský Petr, Doskočil Jiří (C), Trpišovský Miroslav, Šrámek Alam, Svoboda Martin, Soukup Patrik

Zostava ŠK NASE Trenčianske Teplice: Hanic Michal (31.Ďurech Marcel) - Beneš Peter(C), Korpáš Marián, Krýdl Gabriel, Štofik Oliver, Opavský Stanislav, Lukšo Kristián, Michalovič Matěj, Krídl Miroslav

Rozhodcovia: Kopal Radek a Nentwich Ondřej (oba ČR)

 

Celý zápas si môžete pozrieť tu:

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

100 %
(1 hodnotenie)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius


Podobné články

,