asfasdf ×

NázorObčana.sk

Odznaky ĽSNS a špina mainstreamu – Stanovisko hnutia SPD

 Aktuality

V našom štáte sa v poslednom čase rozmáha fašizmus, totalita a cenzúra v plnej „kráse“. Čo sa týka fašizmu samozrejme nemyslíme tým stranu ĽSNS, ale vládne špičky a politických dinosaurov.

04 Február
2017 20:27:56

 

Foto: SPD, ĽSNS

Pán poslanec Beblavý pôsobí ako „bonzák“ resp. udavač, keď p. Nicholsonovej oznámil, že poslanci ĽSNS majú pripnuté odznaky svojej strany, ktoré boli tak malé, že ich nebolo ani skoro vidieť. Pani Nicholsonová bola veľmi aktívna a chcela vykázať poslancov NR SR z rokovacej sály. Je veľmi smutné, že politickí dinosaury, vrátane SaS, sa odvolávajú na zákony vtedy, keď im to vyhovuje. Keď sa schvaľoval nový rokovací poriadok podľa návrhu p. Danka, tak vtedy aj s Matovičovcami kričali, že sa im to nepáči. Pri najbližšej príležitosti ho, ale okamžite neváhali zneužiť proti riadne, slobodne a demokraticky zvoleným poslancom NR SR za ĽSNS.

Politickí dinosaury by si mali uvedomiť, že Ústava SR je nadradená všetkým zákonom! Podľa Ústavy SR čl. 73 ods.2 Poslanci  sú  zástupcovia  občanov.  Mandát  vykonávajú  osobne  podľa  svojho svedomia a presvedčenia a nie sú viazaní príkazmi.

Takže p. Nicholsonová a ani nikto iný im nemôže nič prikázať! Bežné „štandartné“ média neváhali toto zneužiť a hneď začala mainstreamová negatívna kampaň voči ĽSNS. Už sa stalo bežnou praxou, že mainstreram, ale aj verejnoprávne média vedú negatívnu kampaň iba voči jednej strane (ĽSNS) v parlamente a vôbec im nedávajú priestor na reakciu.

Vlastenecké hnutie SLOBODA A PRIAMA DEMOKRACIA (SPD) je znepokojené totalitnými praktikami vlády, ale aj opozíciou, a hlavne cenzurovaním názoru oponentov! Toto tu nebolo v takejto miere ani za socializmu! Preto vyzývame slovenský národ, aby povstal a začal konečne bojovať proti politickým dinosaurom a ich klamstvám a zlodejinám! Príkladom nám momentálne môže byť Rumunsko, kde dohromady vyšlo do ulíc už vyše 250 000 ľudí.

Zároveň vyzývame občanov, aby politickým dinosaurom zobrali ich moc a dali im to najavo aj v nadchádzajúcich voľbách do VÚC a volili kandidátov ĽSNS a SPD.

Banskobystrický kraj je jediný kraj, kde sa nekradne!

POLITIK, KTORÝ KRADNE, PATRÍ DO BASY!

Stanovisko poskytol splnomocnenec prípravného výboru hnutia SPD – Mário Šušek
www.hnutiespd.sk , www.susek.sk , www.vuc2017.sk

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

100 %
(12 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius


Podobné články

TOP články

,