asfasdf ×

NázorObčana.sk

Hnev Terezy Mayovej je aj naším hnevom.

 Aktuality

Aj u vo Veľkej Británií vedia niektorí politici vyšetriť vraždu tak rýchlo ako u nás. Ihneď.

27 Marec
2018 00:28:01

Máme už teda novú vládu na druhý pokus. Na moje veľké prekvapenie ju Kiska, i keď s výhradami, nakoniec prijal, či už z vlastného rozhodnutia, alebo skôr prišli pokyny zhora. Na druhej strane som zase neostal vôbec prekvapený, keď nový premiér Pellegrini ihneď cestoval do Bruselu na summit, kde prišiel všetkej bruselskej elite garantovať, že i naďalej sa nová vláda bude riadiť v hlbokom predklone podľa hesla „S EU na večné časy a nikdy inak.“ Pred začiatkom summitu Európskej rady informoval novinárov o tom, že sa vyjadrí k rozšíreniu Európskej únie, clám USA na hliník a oceľ, zneužívaniu osobných dát aj k postoju SR k otráveniu agenta Sergeja Skripala. A pravdaže Pellegrini nezabudol informovať, kto všetko na Slovensku a ako vyšetruje najmediálnejšiu slovenskú vraždu storočia.  Po tejto činnosti sa stihol vrátiť ešte večer domov, a tak sa natíska otázka, či tieto záležitosti nemohol vybaviť aj slovenskou poštou.

Aká je to však náhoda, že nielen Slovensko má dvojnásobnú vraždu, ale dokonca aj Veľká Británia. Síce vražda ešte nie je dokonaná, ale to  nie je vôbec podstatné. A keďže v EU platí pravidlo, „Jeden za všetkých, všetci za najmocnejších“, táto dvojnásobná vražda je aj slovenskou vraždou. Tak, ako podľa Kisku je taliansky imigrant aj slovenským imigrantom. Paralela medzi Slovenskom a Veľkou Britániou  je v tejto veci  až neobvykle podobná – vinník  vrážd  v oboch prípadoch je vopred známy, i keď vyšetrenie ešte nie je ukončené. V tomto prípade je vinník Rusko. Dôkazy sú jednoznačné, kým v prvom prípade to boli rozpracované články o mafii a Smere, tentoraz to je použitá chemická látka, vyvinutá Ruskom. Ono voľne pohodený Putinov pas pri obetiach chemického útoku by sa iste hodil viacej , tomu by však asi uverilo o čosi menej európskej verejnosti.

 Je mi podozrivé, že sa bývalý agent KGB Putin nešiel s niekým  poradiť pri plánovaní vraždy. Iste by mu poradili  lepšie spôsoby, ako sa niekoho zbaviť. Namiesto toho, aby dal Putin zložitými  cestami prepraviť chemickú bojovú látku s ruským pôvodom, aby ňou Skripala následne nedokonalo otrávil,  mohol ho dať jednoducho  hodiť do Temže, alebo ho mohol nechať vysadiť v Londýne s kresťanským krížom do moslimskej no - go zóny, a bolo by vybavené. V tom druhom prípade by dokonca s najväčšou pravdepodobnosťou Skripalova vražda ostala pred médiami utajená. No aj  také kapacity, ako je Putin, robia chyby a potom ten obrovský ostrovný hnev.

Aj Veľká Británia má svojho Matoviča, je ním Tereza Mayová, rozdiel je v tom, že ona nie je v opozícií, akurát  je rovnako hlasitá a všadeprítomná. Tlak na ňu je totiž veliký. USA straší EU zavedením ciel na hliník a oceľ, a biznis je biznis. Biely dom, aká to náhoda, v deň summitu pre Európu udelil dočasnú colnú výnimku a to do prvého mája. Potom Biely dom uvidí, ako sa Tereza snažila presvedčiť svojich európskych kolegov spolu označiť za vinníka Rusko a tvrdo ho potrestať  vypovedaním ruských veľvyslancov zo svojich území - Biely dom s hovorcom Trumpom bude spokojný, zase sa mu podarí krôčik k začiatku vojny medzi EU a Ruskom, a EU bude spokojná, lebo bude zase biznis s USA. Tým bude celá záležitosť so Skripalom vyšetrená a odložená ad acta.

Štáty EU už poslúchajú, dvojitý agent Skripal je pre nich to, čo pre Slovensko žurnalista Kuciak – obeť tyranie, zla, násilia, arogancie.  Húfne vypovedajú ruských diplomatov zo svojich služieb, ba priam sa pretekajú kto viac, a kto rýchlejšie. Však v jednote je sila, a kto nejde s nami, ide proti nám. Kto sa odváži oponovať? Pellergini ešte manévruje, o pár dní to oddiali, aby zahral pre Slovákov na slovanskú strunu, a potom podľahne vyšším cieľom a záujmom EU. Však dvojitý britský agent je aj naším agentom. Bodaj by som sa mýlil.

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

94 %
(54 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:
senil, 28.03.2018, 09:01:01 2 0
Británie je tragédií, jak ve vztahu k Rusku, tak ve vztahu k Islámu. Britská policie nestihá řešit reálné zločiny, přitom ale Británie investuje další obrovské peníze na nové centrum boje proti hate speech. zajímavé priority. A taky řeší tyhle pitomosti ohledně Ruska a ne reálné problémy. http://www.epshark.cz/clanek/182/britske-nenavistne-centrum-proti-nenavisti
  • 1

O autorovi

slavo


Podobné články

TOP články

,