asfasdf ×

NázorObčana.sk

Slovensko – Rusko 1:1. Z Bratislavy vyhostili ruského diplomata – „špióna“ a z Moskvy na oplátku poslali domov slovenského diplomata - „špióna“

 Aktuality

Jeden zo slovenských diplomatov na ambasáde v Moskve predčasne balí kufre. Rusko totiž vyhlásilo slovenského vojenského diplomata za nežiaducu osobu.

13 December
2018 13:37:29

Kremeľ splnil svoj sľub, keď pred pár týždňami reagoval na vyhostenie ruského diplomata na Slovensku pre podozrenia zo špionáže a podčiarkol, že bude reagovať adekvátne.

Hovorkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí Mária Zacharovová pre média vysvetlila, že slovenský diplomat musí územie Ruskej federácie opustiť do 48 hodín. „Príslušnú nótu sme už doručili veľvyslancovi Slovenskej republiky v Moskve 11. decembra,“ uviedla.

Pripomenieme, že slovenský premiér Peter Pellegrini 5. decembra po rokovaní vlády oznámil, že Slovensko koncom novembra vyhostilo ruského diplomata /stalo sa to presnejšie 22. novembra/. Ako vysvetlil náš premiér, ruský diplomat vykonával aktivity, ktoré už neboli v súlade s tým, ako sa má diplomat na území krajín EÚ a NATO správať. 

Nuž, teda stav zápasu Slovensko – Rusko 1:1. Z Bratislavy poslali domov ruského diplomata – „špióna“ a z Moskvy na oplátku vypoklonkovali slovenského diplomata „špióna“. Rétorická otázka: kto to všetko potreboval? Takže v tomto zápase Slovensko – Rusko je to pochybná remíza, vďaka ktorej prehrali obe strany. Bolo im to treba?

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

100 %
(10 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:
tivodul, 14.12.2018, 18:02:41 0 0
Slovensko to určite potrebuje, však sa stali židovskými zapredancami tých, čo podporovali vznik a priebeh 2. svetovej vojny ! Kto dodával CYKLON B - výrobca farieb najväčší v USA - vlastníkom je dodnes klan židov ! Žeby nevedeli čo výrábajú a na čo sa používal ? To sú báchorky, ani veriť tomu netreba - treba sa presvedčiť ! ! !
  • 1

O autorovi

eugenius


Podobné články

TOP články

,