asfasdf ×

NázorObčana.sk

Strana SMER končí. Kto ju chce nahradiť?

 Aktuality

Mečiarova facka Ficovi. Národná koalícia za EU a NATO. Slota sa nedal, tak zreformujem EU a NATO. Pellegrini - sorosovské krídlo v SMERE.

18 Január
2019 03:44:26

S reálnym pohľadom, bez akéhokoľvek pátosu, strana SMER – SD končí.  Jeho zakladatelia, či najdôležitejší funkcionári a členovia opúšťajú jej rady. Strana SMER sa stala gulášom ľudí najrôznejšieho zmýšľania a presvedčenia, od Sorosovcov, slniečkárov,  vítačov imigrantov, prozápadne a lgbti orientovaných politikov, liberálov, rusofóbov a vojnových štváčov,  až po rusofilov a sorosobijcov v osobe Ľ. Blahu. V tej veľkej skupine členov strany chýbajú akurát proslovenskí a pronárodní politici, i keď niekdajší predseda Fico sa snažil pronárodne tváriť, keď nie v zahraničí, aspoň doma na Slovensku. Ľudia mu verili, že je záchranca slovenského národa, tak, ako kedysi verili Mečiarovi. Kým  Fico nezačal Slovensko verejne ťahať do jadra EU. Neustále, každý deň sme počúvali, ako nám v tom jadre bude dobre a že tam musíme každopádne byť. A to všetko nám Fico sľuboval v čase, keď sa normálny človek bojí prejsť po Paríži, po Berlíne, či po Londýne s tým, aby prechádzku prežil bez ujmy na svojom zdraví, či živote.

Vďaka vražde Kuciaka reči o jadre prestali, Fico mal inú robotu, zachraňovať vládu pred vydieraním od Bugára, odstúpil a nechal to na marionetu Pellegriniho. Ten sa s radosťou ujal funkcie a dal sa dohromady s celým sorosovským liberálnym krídlom Smeru. Fico jednoducho ten boj so Sorosovcami vzdal, a chce to skúsiť  na iných miestach, na  najvyššom súde, tam je väčší plat a aj väčší kľud . Pritom však bude musieť opustiť stranu a jadro nechá na Pellegriniho a ďalšieho  Sorosovca Ševčoviča, ktorý nás ako prezident do jadra dotiahne, hoci aj za uši. Vlastne to bude celá jeho robota, čo sa Slovenska týka, dotiahnuť nás do jadra EU a jej imigrantmi a jeho práca tým bude dokončená.

Ale čo tí sklamaní občania, voliči Smeru? Strana bez vodcu, so stratou identity, so stratou kúska nádeje pre proslovenskú politiku? Koho tí ľudia budú voliť? SaS, Matoviča, Kollára iste nie, však to sú liberáli, Sorosovci, ktorí sa ani netaja tým, ako podliezajú politike USA, EU a NATO. Kotleba, to je predsa fašista, však to hovoria všetky médiá a všade sa to píše, a aj Fico nemá rád fašistov, hoci podporuje ukrajinských Banderovcov minimálne tým, že Ukrajine poskytol reverzný tok plynu a poslal slovenských vojakov na ruské hranice strašiť Rusov.

Tak koho potom voliť?

No predsa Národnú koalíciu!!! Strana, pripravená prevziať všetkých sklamaných voličov Smeru. Akási odplata Mečiara Ficovi za to, že Fico prebral kedysi Mečiarovi voličov. Národná koalícia sľubuje reštart a návrat k pronárodnej politike. Čo na tom, že pod vlajkou EU a NATO. Vlajka EU nechýbala ani na rokovacom stole, viď foto. Čo na tom, že Národná koalícia vznikla spojením S. Kozlíka a M. Urbányho z HZDS a A. Belousovovej zo SNS – všetci sa spojili, aby Slovensku znovu pomohli, však skúsenosti už majú.  Program ich strany je zatiaľ  veľmi stručný a nejednoznačný. Jedno je ale isté – sú stranou, ktorá podľa slov exposlanca SNS, terajšieho podpredsedu Petra Sokola, neplánuje vystúpiť ani z EU, ani z NATO. Národná koaIícia sa chystá  obe organizácie reformovať, z NATO urobia zátišie mieru a z EU Európu národov bez moslimskej imigrácie.  Nuž zvláštne to priania, keď základnými ideami a cieľmi EU je zánik národných štátov a multikulti imigračná politika. Najzvláštnejšie na tom je, že pán P. Sokol odišiel zo SNS, a to kvôli tomu, že nesúhlasil s vulgárnou politikou J. Slotu. Sokol nedokázal reformovať SNS a postaviť sa Slotovi, a preto odišiel, ale reformovať EU a NATO, tak na to si trúfa.  Veľa zdaru!

A kto je Slavěna Vorobelová, súčasná predsedníčka tejto strany? Čuduj sa svete, bola hovorkyňou Národného inšpektorátu práce SR, ktorý po inšpekčnej kontrole v máji 2015 udelil pokutu Banskobystrickému samosprávnemu kraju  pod vedením M. Kotlebu vo výške 2 000 € za údajné nelegálne zamestnávanie ochrankára, a na tom základe boli stopnuté Banskobystrickému kraju štátne dotácie a eurofondy až na 5 rokov! To sa iste hodilo všetkým bojovníkom proti „extrémizmu“, vrátane SMERU, keď kvôli niečomu takému malichernému odstrihli BBSK od finančných zdrojov. Tie už môže nový predseda BBSK J. Lunter  s radosťou čerpať, i keď zabudol nakúpiť na zimu dostatok posypovej soli.

A títo ľudia, pravdaže už pod novým vedením,  začali podporovať kandidáta na prezidenta Štefana Harabína. Spolu chodia po predvolebných mítingoch a navzájom si robia reklamu.  Harabín sa nikdy neprejavoval pronárodne, ak si teda pamätáme, v minulosti tvrdo bojoval za prijatie Lisabonskej zmluvy, tak isto tvrdo, ako teraz Lajčák za Marakéšsky pakt. Akurát tá Lisabonská zmluva prešla, čím sme odovzdali štátne kompetencie do Bruselu. Vďaka tomu  má nad Slovenskom Brusel nadvládu, i čo sa týka aj migračnej otázky.

Okrem toho sa  Š. Harabín stal za prvej vlády SMERU otcom boja proti „extrémizmu“ a prvýkrát sa do slovenského právneho poriadku zaviedol trestné činy extrémizmu a rozšíril trestnú represiu aj za neverejné prejavy, čo dokonca Žitňanskej novela tzv. náhubkového trestného zákona ešte zmiernila. Žitňanská vlastenka? Tak to nejde dokopy.

V nedávnom čase sa však pán Š. Harabín stretol s predstaviteľmi Národnej koalície a preorientoval sa na slovenskú nôtu a slovenské krojové oblečenie.  Jednoducho sa to volá obroda, či prerod. Ďakujeme Národnej koalícií, že dokáže takéto divy. Len tak ďalej.

Harabín na hrad! Kričí Národná koalícia. Pritom najmä predsedu ĽS NS Kotlebu podpredseda Národnej koalície  Sokol obviňuje, že je politicky nevyspelý a pred záujmami Slovenska myslí na svoju popularitu. Však ponuka národných kandidátov je veľká, a myslí nimi F. Mikloška, E. Chmelára, M. Ševčoviča a R. Šveca.  No až na toho posledného tam nevidíme žiadneho proslovenského kandidáta, čo poukazuje na to, že pán Sokol je buď zámerne, alebo nevedomky celkom mimo. Že je naozaj mimo,  dokazujú aj jeho vyjadrenia o Kotlebovom riskovaní, že sa namiesto Harabína za prezidenta možno dostane človek, ktorý kvôli protiruským sankciám bude jednoznačne poškodzovať ekonomiku Slovenska aj EU. Však ekonomiku Slovenska aj EU poškodzuje predovšetkým politika elít  EU a následne servilný postoj vlády, len aby sa zachovala jednota EU,  a nie slovenský prezident, nech je to už  ktokoľvek. Ekonomiku EU si poškodzuje EU sama, na to nikoho nepotrebuje.

Ono je to ťažké, bojovať za Slovensko, a súčasne chcieť ostať v EU a NATO. Byť pronárodný, a súčasne byť v spolku, kde národ je prekážka. Bojovať proti migrácií, a súčasne byť v spolku, kde migrácia je cieľ a priorita. Chcieť budovať mier, a súčasne chcieť byť v NATO. Ono naozaj sa na dvoch stoličkách nedá naraz sedieť. A v prípade Š. Harabína, bojovať za národ, a súčasne jeho kompetencie odovzdať do Bruselu? Byť národným, a súčasne bojovať proti extrémizmu, ktorý v dnešnej dobe znamená protipól liberalizmu? No uvidíme drahí moji. Som však presvedčený, že Harabín by za predsedu vlády Kotlebu nechcel. V žiadnom prípade. To je pre tých, čo kričia, Harabín na hrad, Kotleba za predsedu vlády. Harabín už má iste svojich predsedov vlády vybraných. A budú z iného súdka ako Kotleba.

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

63 %
(27 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

slavo


Podobné články

TOP články

,