asfasdf ×

NázorObčana.sk

Numerofóbia, ďalšia zbraň liberálov proti PKK?

 Aktuality

Žijeme v dobe, keď za číslo vám hrozí až 8 rokov väzenia. Ktoré číslo je zakázané, a ktoré povolené? Keď čísla sa stávajú šiframi. Za podvody do parlamentu, za čísla do basy. Niekto môže používať všetky čísla, PKK nie.

30 Január
2020 00:35:16

Prežil som dobu, o ktorej sa dnes hovorí, že bola totalitná. No viem, že v tej dobe používanie žiadneho čísla nebolo zakázané ani inak postihované, a všetky sa mohli slobodne používať. Od jedna až po nekonečno.

Dnes, 30 rokov po tej totalitnej dobe sa však časy zmenili. Liberáli a rôzni „experti“ nás presvedčili, že nie všetky čísla sú si rovné. A to hlavne pred zákonom. Niektoré čísla sú nevhodné, ba priam extrémistické. Sú vraj symbolom, dokonca vraj šifrou.  Čo sa týka tej šifry, tak to je to najhoršie, čo môže byť. Lebo každú šifru treba najprv rozšifrovať, a ako vieme, pokusy na dešifráciu nie vždy sú úspešné. Na rozšifrovanie šifier sa používa množstvo metód a kombinácií, zvlášť, keď sa jedná o čísla. A tak sa môže stať akákoľvek kombinácia čísiel, ktorej výsledkom sú ideologicky nevhodné čísla, napadnuteľná ako úmysel spáchať trestný čin.

Za totality som ani len netušil, že čísla 14 a 88 sú nejakým symbolom, či šifrou.  ( Asi nám nedostatočne vymývali mozgy ). Dozvedel som sa to až za tzv. demokracie v čase, keď na Slovensku máme podľa liberálov  na počet obyvateľov viacej „fašistov“, ako malo Nemecko pod vedením Hitlera. Do povedomia hlavnoprúdových liberálnych médií a „expertov“ na extrémizmus, vyštudovaných na sorosových školách a financovaných mimovládkami som sa dozvedel, že používať tieto čísla je výsostne nevhodné, ba priam nebezpečné A tak som sa čisto podvedome začal týchto čísiel báť a mať pred nimi rešpekt. Všade, kde zahliadnem číslo 88, 14, nebodaj 1488, alebo aj 8814, či všetky ich rôzne kombinácie, spozorniem, pozriem sa okolo seba a rozmýšľam, ako sa také niečo mohlo stať, že táto liberálna demokracia ešte nestihla zasiahnuť proti niečomu takému trúfalému.  Asi ešte stále nemá dostatok síl a možností mať oči všade. Dúfajú, že po voľbách, keď prevezmú moc, sa to iste zlepší.

Pamätám si, ako sa raz mítingkaz ( odvodené od slova štrajkokaz ) A. Hlina chválil vo svojom statuse na fb, že aký bol rozčúlený, keď mu v nejakej banke dali PIN ku kreditnej karte s číslom 1488. Utekal späť, a vypýtal si iné PIN. A. Hlina však nebol dôsledný. Inak by utekal aj na matriku, a nechal sa premenovať, lebo iniciály jeho mena A. H. pripomínajú iniciály jedného vojnového zločinca z vojnového Nemecka. Zase na druhej strane, nedávno vystavená faktúra vajdu A. Kisku na sumu 1488, to sa zaobišlo bez trestného stíhania.  Takže z toho vyplýva, že liberáli budú môcť všetky tieto šifry či symboly používať beztrestne, no PKK, čiže fašisti, tí budú mať problém.

Čísla 14 a 88, či akákoľvek ich kombinácia, je totiž pre „expertov“ šifra. Nevhodným môžu byť aj príklady, napr. 2 x 44, či 7 x 2, kde ich rozšifrovaním zase len prídeme k tým nežiadúcim symbolom.  Agilní liberáli, za socializmu by sme ich volali uvedomelí zväzáci, už zašli tak ďaleko, že zašifrované symboly vidia všade a na všetkých, ktorí s nimi nesúhlasia. Napr. kdesi videli u nejakého PKK gombíky so štyrmi dierkami  prišité šifrou 88, alebo videli niekoho, ktorý tak trochu hajloval. A to celkom stačí, aby ste sa stali triednymi nepriateľmi, a aby vás obvinili z propagácie fašizmu. To je už len malý krôčik k tomu, aby ste boli vylúčení na okraj spoločnosti. V horšom prípade trestne stíhaní.

Liberáli v nás šíria fóbie  – bojte sa používať čísla, z ktorých sa dajú rozšifrovať fašistické symboly. Bojte sa hovoriť svoj názor, ktorý nezapadá do liberálnej propagandy. Bojte sa ozvať, bojte sa protestovať, bojte sa citovať nevhodných ľudí. Napríklad Štúrovcov, lebo vám bude hroziť pokuta 4 000 €, alebo pol roka basy. ( Ale beztrestné je cenou Štúra oceniť všetkých antištúrovcov ). Bojte sa zhromažďovať, lebo vás ohrozia podgurážení kamaráti vajdu Kisku. Bojte sa voliť tých, ktorí sa nepáčia liberálom. Akurát sa nebojte zomrieť... V mene liberalizmu.

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

95 %
(41 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

slavo


Podobné články

TOP články

,