asfasdf ×

NázorObčana.sk

Videoreportáž: Viktor Janukovič prezradil, že by sa rad rád porozprával s Petrom Porošenko, „ako muž s mužom“

 Aktuality

Bývalý ukrajinský prezident Viktor Janukovič v rozhovore pre média prezradil, že by sa rad rád porozprával so súčasným prezidentom Ukrajiny Petrom Porošenko, ako muž s mužom, a že by to bola „veľmi vážna debata“.

07 November
2017 21:12:13

 

Foto: Screnshot YouTube

„Po prvé, veľmi dobre sa poznáme. Poznáme sa osobne. Keby sme sa rozprávali za prítomnosti kamier, bola by to jedna vec. Ale keby pritom kamery neboli, bolo by to niečo iné. V tomto prípade by to bola čisto mužská debata, veľmi seriózna. Netreba si zabúdať, že neexistujú víťazstva bez prehier. A v politike nie je možné spaľovať za sebou mosty. Každé nezákonné správanie sa konči zle,“ podčiarkol bývalý ukrajinský prezident.

„Voči občanom Ukrajiny som si nikdy nedovolil niečo také, čo si táto vláda dovoľuje v súčasnosti. Zorganizovali vojnu proti celému kraju. Ničia ho tankami, dielami a vyháňajú ľudí z rodnej zemi. Prečo? Pretože ich nemajú radi alebo nemajú voči nim dobrý vzťah? Alebo preto, že majú vlastnú pozíciu a predstavy, ako majú žiť ďalej? Je to absolútne nesprávne. V histórii hociktorého štátu sa nájdu podobné epizódy a vždy sa to zle skončilo pre tých, ktorí sa chopili moci prelievajúc krv. Žiadna vláda nestojí ani kvapku preliatej krvi. Je to môj princíp. Oni to urobili naopak,“ podčiarkol v závere svojho krátkeho rozhovoru ukrajinský exprezident Viktor Janukovič.

Video si môžete pozrieť tu:

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

100 %
(10 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius


Podobné články

TOP články

,