asfasdf ×

NázorObčana.sk

Správa zariadení sociálnych služieb v Nitre má nový Fit park

 Aktuality

Projekt Fit parku pre všetky generácie, ktorým sa mestská organizácia - Správa zariadení sociálnych služieb Nitra - zapojila do programu – „Vy rozhodujete, my pomáhame 2016“ - bol najúspešnejším projektom v rámci Nitrianskeho kraja.

02 Október
2016 09:26:21

 

Na snímke: Spomedzi tria finalistov, sa stala víťazom súťaže Nitra s projektom Fit Parku.

Foto: Mesto Nitra

Seniori - i ľudia s hendikepom - zariadenie po prvýkrát vyskúšali v utorok 20. septembra, v rámci športového dňa, ktorý sa každoročne koná v areáli Správy zariadení sociálnych služieb na Baničovej ulici.

Certifikované exteriérové fit zariadenie bude určite veľkou pomocou k pravidelnému pohybu klientov na čerstvom vzduchu, starostlivosti o telo, a tým aj lepšej duševnej a sociálnej pohode. Pomôcť by malo najmä pri cvikoch chrbtovej časti, ale aj rúk a iných partií tela. Úspech projektu je o to cennejší, že o víťazovi rozhodli ľudia. Počas mája a júna v obchodoch spoločnosti Tesco dostali za nákup hlasovací žetón, ktorým rozhodli o tom, že spomedzi tria finalistov, sa stala víťazom súťaže Nitra.

Športujúcich prišli pozdraviť i poslanci mestského zastupiteľstva Renáta Kolenčíková, Pavel Varga, vzácna bola aj návšteva primátora Nitry Jozefa Dvonča, ktorý vo svojom príhovore, okrem iného, poďakoval za pozvanie a vyjadril presvedčenie, že exteriérové športové zariadenie budú využívať všetci klienti zariadenia.

„Chceme vytvoriť priestor na zábavu v kombinácii so športom, ktorú ocenia všetky generácie našej komunity. Budem rada, ak sa bude fit park ďalej dopĺňať a bude využívaný klientmi nášho zariadenia,“ dodala riaditeľka Správy zariadení sociálnych služieb Zuzana Jančovičová.

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

0 %
(0 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius


Podobné články

TOP články

,