asfasdf ×

NázorObčana.sk

Objavili nový podzemný tunel na hranici Slovenska a Ukrajiny. Niektorí Ukrajinci po svojom riešia „bezvízový styk“ s EÚ

 Aktuality

V Podkarpatsku, iba 500 metrov od štátnej slovensko-ukrajinskej hranici objavili ďalší tunel. Je vybudovaný v hĺbke 3 metrov a zatiaľ polícia nepozná „stavebnú brigádu“, ktorá tento tunel vybudovala...

05 August
2016 18:36:37

 

Foto: Facebook

Vchod do tunela náhodou objavil majiteľ jedného zo susedných pozemkov. Hneď na to upozornil políciu. Vysvetlil, že náhodou zbadal vchod do tunela a bol veľmi prekvapený, pretože ešte mesiac predtým žiadne „diery v zemi“ alebo iné stavby na tomto mieste neboli. Prezradil, že tesne predtým videl niekoľkých podozrivých mužov presne na tom mieste, kde neskôr objavil tunel.

Na miesto činu prišli policajti, príslušníci Bezpečnostnej služby Ukrajiny a Štátnej služby pre mimoriadne situácie. Tlačová služba štátnej polície Podkarpatskej oblasti uviedla, že záchranári skúmajú tento tunel a zatiaľ neprezradili, aký je dlhý a či pod zemou prekročil slovensko-ukrajinskú hranicu.

„Tento tunel sa nachádza iba 500 metrov od hranice a je v hĺbke 3 metrov. V súčasnosti na mieste pracujú policajti a odborníci. Ako náhle budeme mať nové informácie, oboznámime s nimi verejnosť,“ informovali novinárov zástupcovia Tlačovej služby štátnej polície Podkarpatskej oblasti.

Ukrajinské média pripomínajú, že v ostatných rokoch na slovensko-ukrajinskej hranici objavili dva veľké a niekoľko malých tunelov, ktorí viedli na slovenské územie. Neznámi „budovatelia netradičného metra“ prostredníctvom týchto tunelov mienili pašovať tovar na Slovensko za účelom predaja v Európskej únii.

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

100 %
(12 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius


Podobné články

TOP články

,