asfasdf ×

NázorObčana.sk

Čo sa zase denníku SME „zdá“?

 Aktuality

Vo štvrtok 20. 7. 2017 sa denník SME zase pustil do „Zväzu odbojárov“ (alebo rovno do mňa?) s článkom nazvaným „Zväz odbojárov ďalej šíri hoaxy“.

21 Júl
2017 20:12:32

 

Foto: Facebook

V texte však jednoznačne spresňuje, ako to s tým šírením myslí, pretože uvádza: „Po prečítaní aktuálnych vydaní Bojovníka „sa zdá“, že zväz upozornenia ministerstva ignoruje.“

Nebudem teraz diskutovať s autorom článku o tom, aké upozornenia denník Bojovník podľa zdania SME ignoruje, ani o čom bola naša návšteva na ministerstve vnútra. Spresním len, že zasielanie Bojovníka ministerstvu vnútra neprišlo nariadením, ale zrodilo sa obojstrannou ústretovou dohodou práve kvôli tomu, aby sme preukázali, čomu a ako dvojtýždenník SZPB Bojovník venujeme. A že pevne stojíme na zásadách protifašizmu!!!

Čo sa však mne nezdá, tak to je očividná snaha denníka SME zbaviť čitateľov Bojovníka informácií o protifašizme. SME totiž svoje obvinenia stavia na prevzatom článku z rubriky „Čo píšu iní“, ktorá sleduje len protifašistické témy.

SME však má smolu, my svojich čitateľov odmietame neinformovať o tom, čo píšu iní! My odmietame informačný koncentračný tábor!

Nech si o tom denník SME myslí, čo len chce. 

Vladimír Mikunda,

vedúci mediálneho oddelenia SZPB

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

100 %
(7 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius


Podobné články

TOP články

,