asfasdf ×

NázorObčana.sk

Generálna prokuratúra Ukrajiny podala apeláciu a žiada zrušiť rozhodnutie o oslobodení Michaila Saakašviliho a zasa ho zatknúť

 Aktuality

Veľký Micho sa nemusí dlho tešiť tomu, že je znova na slobode. Generálna prokuratúra Ukrajiny podala apeláciu a žiada, aby súd zrušil svoje rozhodnutie o oslobodení Michaila Saakašviliho. Prízvukuje, že Saakašviliho zasa treba zatknúť.

16 December
2017 17:45:45

 

Foto: Facebook

Prokurátor Alexander Govoruščak podal apelačnú sťažnosť. Túto záležitosť bude posudzovať kolégium z troch sudcov – Oleg Prisjažňuk /predseda komisie/, Denis Masenko a Igor Palenyk. Komisia zatiaľ nezverejnila termín, dokedy má rozhodnúť v danej záležitosti. Ukrajinské média sú v tejto súvislosti preplnené komentármi a názory novinárov sa rozdelili asi 50 na 50: prví sa domnievajú, že Veľkého Micha predsa zatknú, druhí sú presvedčení, že zostane na slobode.

Ministerstvo zahraničia Ukrajiny tiež v súvislosťami s udalosťami ostatných dní zopakovalo, že v súčasnosti nerokuje s vedením Gruzínska o možnej extradícii bývalého gruzínskeho prezidenta a odeského exgubernátora Michaila Saakašviliho a zatiaľ Kyjev neuvažuje o odovzdaní Saakašviliho do Gruzínska.

Samotný Veľký Micho znova vyhlásil, že jeho zatknutie, súd a všetky nasledujúce udalosti to sú súčasti jednej spoločnej operácie Federálnej služby bezpečnosti Ruska a Služby bezpečnosti Ukrajiny. Niektorí opoziční ukrajinskí novinári na jeho vyhlásenia reagovali, že si príliš fandí a pre Putina je takou mizernou postavičkou, že naňho určite nepošle svoju bezpečnostnú službu a jednoducho si Veľkého Micha ani nevšíma...

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

67 %
(3 hodnotenia)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius


Podobné články

TOP články

,