asfasdf ×

NázorObčana.sk

Otvorený list pre p. Milana Uhríka

 Aktuality

Kým Progresívci chodia ako Jehovisti presviedčať ľudí po bytoch a šíriť klamstvá, my Slováci sa bojíme a hanbíme priznať, koho volíme a s kým sympatizujeme. Pritom nám stačí hovoriť pravdu.

27 Máj
2019 16:09:52

Vážený pán Uhrík, píšem Vám otvorený list.

V prvom rade veľká gratulácia, že sa dostali vy aj pán Radačovský za poslancov. Vy ako podpredseda a predstaviteľ strany, a pán Radačovský ako symbol boja slušných ľudí proti korupcii, chamtivosti, arogantnosti, klamstvu, zlodejinám a neprávosti veľaváženého prezidenta Kisku. Stali ste sa symbolom  nádeje, že zlo v podobe liberálov ala Kiska bude potlačené. Že liberáli, ktorí prehrávajú po celej Európe, sa dostanú aj u nás na Slovensku tam, kde patria, na smetisko dejín.

Ale zároveň musím podotknúť, nezaspime na vavrínoch. Liberáli nespia a už snujú nové plány, ako ovládnuť Slovensko po parlamentných voľbách a dostať ho do područia nadnárodných síl a morálnej, ekonomickej, politickej a štátotvornej deštrukcie.  S týmito plánmi, s bojom proti všetkému národnému, kresťanskému, morálnemu, sa ani netaja. Pre nich Slovensko neexistuje, pre nich existuje len EU. Tá je na prvom mieste. Nasleduje islamizácia, LGBTI propaganda, rozvrat a chaos národného štátu s cieľom dostať sa do  jadra unitárneho EU.

Nám Slovákom však neostáva nič iné, len nevzdať tento boj a bojovať!! Treba sa mobilizovať tak, ako sa mobilizujú liberáli!!! Informovať, dávať o sebe vedieť, rozprávať sa s ľuďmi, presviedčať! Však nie je nič ľahšie, ako hovoriť pravdu !!! Hovoriť pravdu za každých okolností a nebáť sa!!!! Liberáli chodia ako jehovisti po bytoch, roznášajú svoje lži a my Slováci sa hanbíme nahlas prezradiť, koho volíme! Hanbíme sa, či bojíme sa povedať,  za kým stojíme, a kým sme! Slováci, musíme vystúpiť z anonymity, zo svojej ulity  a hrdo sa prihlásiť, koho volíme, koho podporujeme a kto sme!!! Inak prídeme čoskoro nielen o pomenovanie Slovák, Slovenka,  ale aj o samotné Slovensko, ktoré sa stane len touto krajinou kdesi v EU!!!

Dnes som si nalepil na schránku nálepku ĽSNS a hneď mám lepší pocit! Keď sa nehanbia teplí označiť sa dúhovou vlajkou a ísť s ňou polonahí po námestiach, ja sa mám hanbiť, že som Slovák? Slováci, zobuďte sa. Presne tak sa  treba  mobilizovať,  ako sa mobilizujú liberáli!!!  Ale stačí len šíriť pravdu medzi ľudí!!! Liberáli chodia ako jehovisti po bytoch, a my Slováci sa hanbíme nahlas prezradiť, koho volíme!!! Musíme vystúpiť z anonymity a hrdo sa prihlásiť, koho volíme, koho podporujeme a kto sme!!! Slováci, nespite!. A pán Uhrík, urobte všetko preto, aby ste šírili pravdu čím viac, tým lepšie. Nič iné netreba, len hovoriť pravdu. Tá je najväčší nepriateľ liberálov. Ale treba ju hovoriť nahlas.

Veľa  zdaru!!!

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

96 %
(46 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

slavo


Podobné články

TOP články

,