asfasdf ×

NázorObčana.sk

Definícia liberála

 Aktuality

Mikuláš Sliacky definoval fašizmus. Schéma jeho definície je vhodná na definíciu liberála. Načo nám je Sorosova univerzita, liberálom rovnako poslúži aj Univerzita Komenského.

17 Jún
2019 19:27:47

Fašizmus, toto slovo spolu s obmenami ( fašista, fašistický, fašizujúci ) sa stalo v súčasnosti v spoločnosti častejším, ako v minulosti, keď fašizmus reálne existoval. O definíciu fašizmu sa pokúšali mnohí „experti“, no Mikuláš Sliacky, ktorý vyštudoval odbor psychológie na Filozofickej Univerzite Komenského v BA, predčil hádam všetkých „expertov“, keď 27. Júna 2016 napísal svoju definíciu fašizmu. Je voľne dostupná na internete a len dokazuje, čo za ľudí vychováva UK. Slniečkárskych expertov na všetko. My nepotrebujeme ani Sorosovu univerzitu, my už takú máme na Slovensku.

Keďže málokto z takých „expertov“ ako M. Sliacky sa pokúsil aj o definíciu liberála, chcem mu pomôcť a podľa Milulášovej schémy sa o to pokúsim ja:

Liberál je ten, ktorý rozdeľuje občanov na dve hlavné skupiny: liberálov a ľudí s nimi spriaznenými, a na fašistov ( Fašisti sa ešte môžu deliť na extrémistov, homofóbov, islamofóbov, nacionalistov, rasistov, populistov, xenofóbov a iných.)

Liberál je ten, ktorý miluje a glorifikuje všetky skupiny a menšiny, ktoré sa od nás odlišujú. Farbou kože, rečou, kultúrou, vierovyznaním. Čímkoľvek. ( vítači imigrantov, podporovatelia LGBTI, islamizácie, atď. )

Liberál je ten, ktorý nenávidí svoj národ, svoje korene, farbu svojej pokožky, svoje tradície a svojich predkov.  Hanbí sa za svoj pôvod. ( Zhromažďovanie sa pod transparentami: Vlastenectvo je, keď si trápny, Sloboda je viac ako národ, Za národ – ani za Boha, Prirodzený vývoj – vlastenec, nacionalista, fašista a pod.)

Liberál je ten, ktorý informácie čerpá len z liberálnych médií a materiálov, ktoré ovládajú liberálne kruhy a oligarchovia ( Sme, N denník, Týždeň, Joj, Markíza, RTVS, školiace príručky mimovládnych organizácií a pod. ) Všetky ostatné informačné zdroje považuje za konšpiračné, dezinformácie, ruskú propagandu, hoaxy, fake newsy ( Hlavné správy, Infovojna, Názor občana, Zem a Vek a pod. )

Liberál je ten, ktorý G. Sorosa pokladá buď za neexistujúcu osobu, o ktorej existencií šíria informácie konšpiračné médiá, alebo  osobu, ktorá síce existuje, ale je politicky bezvýznamná (M. Beňová – čo už taký 88. ročný pán môže dokázať), až po osobu, ktorá je užitočná pre demokratizáciu spoločností a štátov v podobe ich politického rozkladu vďaka jeho finančnej i inštruktážnej činnosti. ( M. Šimečka – Soros je môj priateľ a pomohol nám odstrániť Mečiara, a pod. )

Liberál je ten, ktorý prekrúca dejiny v mene liberalizmu a hlása, že ll. Svetovú vojnu vyhrali USA, Veľká Británia a Francúzsko. ZSSR  vojnu vyvolalo spolu s Hitlerovským Nemeckom. Liberál si uctieva všetky obete vojny okrem tých, ktoré sa týkali Slovanov. ( Jaceňuk v ARD: ZSSR napadlo Ukrajinu a Nemecko, Americká zástava v Trnave pri výročí oslobodenia Trnavy, atď. )

Liberál je ten, ktorý uctieva západné štáty, ktoré sa podieľali na kolonizácií, vraždení pôvodného obyvateľstva, drancovaní bohatstva cudzích štátov, otrokárstvo. Liberál ich pokladá za vzor demokracie a humanizmu. ( USA, Francúzsko, Taliansko, Belgicko, Veľká Británia, atď.)

Liberál je ten, ktorý uctieva vojenské zásahy  západných štátov v zoskupení NATO bez mandátu OSN, a tým podporuje vraždenie   obyvateľstva a drancovania ich štátov pod záštitou  humanity a demokracie. ( Irak, Líbya, Sýria, Srbsko, Panama, Vietnam a pod. )

Liberál je ten, ktorý uctieva bezvýhradne všetko, čo pochádza zo Západu. ( konzumný materializmus, dekadenciu v morálke, sexuálne zvrátenosti, západnú hudbu, oblečenie, colu, hamburger, slovenčinu nahrádza anglickými výrazmi a považuje ju za druhoradú, festival Pohoda.)

Liberál je ten, ktorý za obete  2. Svetovej vojny obviňuje Slovenský štát, slovenský národ a prezidenta Tisa, a je za každých okolností ochotný obviňovať Slovákov za všetky obete holokaustu doma i vo svete (neustála téma holokaustu, pravdaže len židovského v médiách a v liberálnej spoločnosti, a neustále obviňovanie sa a ospravedlňovanie sa. A. Danko – „Slovensko je historickým dlžníkom  Izraela.“, a pod.).

Liberál je ten, ktorý nadovšetko miluje všetko západné, Západnú Európu, NATO, Európsku úniu a USA.

Liberál je ten, ktorý z celého srdca nenávidí Rusko a obviňuje ho zo všetkých neúspechov západnej civilizácie. Liberál je pripravený a odhodlaný Rusko vojensky zničiť pod velením NATO, ale súčasne nie je ochotný  v prípade vojny  sa vzdať svojho zaužívaného spôsobu života.

Nuž a liberál je človek, ktorý uznáva ktorýkoľvek z týchto príznakov liberalizmu.

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

89 %
(18 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

slavo


Podobné články

TOP články

,