asfasdf ×

NázorObčana.sk

Rusi oznámili nomináciu na hokejové majstrovstvá sveta. Je tam viac prekvapení

 Aktuality

Dnes v Múzeu slávy v moskovskom Parku legiend sa uskutočnila prezentácia ruskej hokejovej „zbornej“, ktorá sa zúčastní na majstrovstvách sveta v hokeji v Moskve a Petrohradu. Tie štartujú už pozajtra.

04 Máj
2016 21:48:25

 

Foto: Facebook

Prezentácia „zbornej“ sa konala v slávnostnej atmosfére a každého hráča predstavili jeho vlastným „propagačným videom“. Ako sa aj očakávalo, gro mužstva tvoria hráči z KHL a NHL, je tam aj zopár hokejistov hrajúcich v európskych ligách.

Ako vždy prekvapil tréner zbornej Oleg Znarok, ktorý sa nebojí experimentovať a dôveruje mladým hráčom a na druhej strane sa nemazná s veteránmi a nenominuje hráčov do reprezentácie iba za staré zásluhy, ale iba na základe súčasnej formy. Ani tento raz nenominoval do reprezentácie niektorých známych a skúsených hráčov. Najväčším prekvapením bude neúčasť Iľju Kobalčuka, ktorého Znarok nechcel vziať do reprezentácie kvôli jeho slabým výsledkom v ostatných mesiacoch.

Taktiež bude chýbať niekoľko zranených hráčov vrátene vynikajúceho brankára Semena Varlamova. Kapitánom ruskej zbornej bude legendárny Pavel Dacjuk. Zatiaľ Rusi nominovali 21 hráčov a nechali si 4 voľné miesta: mienia počkať na záver druhého kola play off v NHL. 

Rusko na týchto majstrovstvách sveta budú reprezentovať:

Brankári: Sergej Bobrovskij, Igor Šesterkin a Iľja Sorokin.

Obrancovia: Denis Denisov, Viktor Antipin, Alexej Pereglazov, Nikita Zajcev, Vjačeslav Vojnov, Alexej Marčenko, Maxim Čudinov, Alexej Jemelin a Anton Belov.

Útočníci: Ivan Telegin, Sergej Mozjakin, Sergej Andronov, Pavel Dacjuk, Daniil Apaľkov, Sergej Plotnikov, Roman Ľubimov, Artemij Panarin, Jegor Averin, Stepan Sannikov, Sergej Kalinin, Sergej Širokov, Jevgenij Dadonov, Alexander Burmistrov, Vadim Ščipačev a Alexander Radulov. 

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

0 %
(0 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius


Podobné články

,