asfasdf ×

NázorObčana.sk

Pripravte sa na novú moto sezónu už teraz cez zimu

 Aktuality

Tohtoročná moto sezóna je síce na konci, ale netreba podceniť prípravu na tú nasledujúcu. Práve počas zimy viaceré eshopy s moto výbavou ponúkajú kvalitnú moto výbavu za výborné ceny.

09 December
2022 18:59:54

Ak máte doma motocykel, alebo váš partner je vášnivým motorkárom, kúpte novú moto výbavu už teraz.

Prilby HJC

 

Ochrana hlavy je pri jazde na motocykli veľmi dôležitá. Nie ste tak chránení ako v aute. Ak chcete byť počas jazdy v bezpečí, práve kvalitná prilba overenej značky vás počas jazdy ochráni.

Medzi kvalitné prilby radíme prilby značky HJC. Kvalitná polykarbonátová škrupina vám poskytne pohodlie a ochráni vás pred prípadným nárazom, či odlietajúcimi kamienkami.

Pri výbere prilby je dôležité si všímať, či má vyberateľné vnútro. Ďalšie čo by mala kvalitná prilba mať je anti UV, drážku na okuliare, mikropracku (výhodou je rýchle zapínanie a jednoduché nastavenie pracky).

Výhodou je aj viac veľkostí škrupiny a dobrý systém vetrania. Keďže na motocykli budete jazdiť najmä v teplých mesiacoch, vyberateľný interiér prilby a dobrý systém vetrania by mali byť samozrejmosťou.

Moto rukavice

 

Okrem hlavy je potrebné chrániť aj ruky. Moto rukavice sa po čase opotrebujú a je potrebné ich nahradiť novými. Ak už vaše staré rukavice neposkytujú dostatočnú ochranu pri jazde na motorke, treba sa pozrieť po nových moto rukaviciach.

Čo si pri výbere nových moto rukaviciach všímať? Prioritou je jednoduché nasadzovanie na ruky. Ďalej si treba všímať, či rukavice poskytujú dostatočné vetranie rukám. V lete to budete potrebovať. Samozrejmosťou je aj materiál zvršku – ideálne, keby sú rukavice z kvalitnej kože (ideálne horná a dlaňová časť).

Pred prípadnými kamienkami, či nárazmi by rukavice mali mať chránič hánkov. Na dlani by mali byť zosilnené pre lepšie ovládanie motocykla. Čo sa týka zapínania, ideálne, ak by rukavice boli so zapínaním na zips.

Zdroj obrázka:

 

Autor: Andrey Armyagov / Shutterstock.com

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

0 %
(0 hodnotení)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

PRclanky


Podobné články

,