asfasdf ×

NázorObčana.sk

Zákon o kontrole Primorska Spojenými štátmi považuje Rada federácií RF za vyhlásenie vojny

Aktuality

Realizácia zákona o americkej kontrole ruských prístavov Primorska predpokladá silový scenár, čo sa rovná vyhláseniu vojny, vyhlásil predseda medzinárodného výboru Konstantin Kosačov.

09 Máj
2017 19:22:15

Foto: Facebook

„Ide o návrh zákona, dúfam, že nikdy nebude zrealizovaný, pretože jeho realizácia ráta so silovým variantom prinútenia k prehliadke všetkých lodí americkými vojenskými plavidlami. Hlava takýto scenár nechápe, pretože on znamená vyhlásenie vojny“, povedal Kosačev.

Prvý zástupca obranného výboru Štátnej Dumy RF Andrej Krasov vyhlásil, že tento americký návrh zákona nepasuje do všeobecnej koncepcie zachovania medzinárodnej bezpečnosti. „Z akého dôvodu si Amerika privlastnila povinnosť, kto jej udelil také splnomocnenie na kontrolu námorných prístavov našej krajiny? My sme o to nežiadali, medzinárodné organizácie na to nesplnomocňovali,“ vyhlásil Krasov.

Dodal, že Rusko dá americkej administrácii symetrickú odpoveď na všetky nepriateľské kroky voči Rusku a jeho spojencom a „do našich vôd nevojde ani jedna americká loď“.

x x x

Možno až teraz mnohým dochádza čo to povedal nedávno minister Lavrov. Že tento svet už nemá žiadne pravidlá!

V. Mikunda s využitím vz.ru

Hodnotenie článku:

kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

(14 hodnotení)
Tagy

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

eugenius

Podobné články

Výročie: pred 150 rokmi sa narodil zbožňovaný a preklínaný Vladimír Lenin

Komunisti dnes majú sviatok: pred 150 rokmi sa narodil zbožňovaný a preklínaný, ospevovaný a ohováran...

📅22.04.2020 0 1670x 👤eugenius

V „brlohu“ Nočných vlkov v centre Moskvy prebieha séria veľkolepých novoročných predstavení pre deti

V areáli Nočných vlkov na ulici Nižnie Mnevniki v centre Moskvy je v týchto dňoch rušno: prebieha tam s...

📅07.01.2020 0 2188x 👤eugenius

Motorkárky ruského ženského klubu „Nočné Valkýry“ zablahoželali k narodeninám čestnej členke klubu, ktorá sa preháňa na motorke už 70 rokov

Motorkárky ruského ženského klubu „Nočné Valkýry“ zablahoželali ku krásnym 89. narodeninám čes...

📅30.11.2019 0 2041x 👤eugenius

Petrohradskí Noční vlci vysadili ihličnany a zablahoželali prezidentke klubu „Nočné Valkýry“ Jekaterine k narodeninám

„Noční vlci“ v posledných dňoch odchádzajúceho roka už tradične sa zúčastňujú na mnohých podu...

📅28.11.2019 0 1797x 👤eugenius

Kalendár

Calendar Widget by CalendarLabs

Prihláste sa k odoberaniu nových článkov

Váš email nebude poskytnutý tretím stranám.
Neposielame SPAM, vážime si Vaše súkromie.

,