asfasdf ×

NázorObčana.sk

Deň vďaky, festival obce Ružiná

 Aktuality

Neviete kam za zábavou, dobrou hudbou a príjemnou atmosférou? 12.augusta nájdete všetko čo hľadáte v krásnom prostredí Ružinej. Budú na Vás čakať koncerty, atrakcie, hry pre deti a mnoho ďalšieho.

20 Júl
2022 14:01:18

Posledné dva roky nám ukázali čo je pre nás dôležité , čo si treba vážiť.  Naučilo nás to  prejavovať priazeň a vďaku tým, na ktorých nám najviac záleží. Preto sme sa v našej malebnej dedinke Ružiná  rozhodli usporiadať Deň vďaky. V tento, pre nás, výnimočný deň si chceme uctiť osobnosti, ktoré sa nie len  pričinili k jej rozvoju, ale svojou ochotou a dobrým srdcom obohatili naše životy. Osobitné  poďakovanie chceme venovať ľuďom, ktorých náročná práca je pre nás mnohokrát neviditeľná a  berieme ju ako samozrejmosť, ale má obrovský význam pre našu spoločnosť.

Naša obec má dlhú banícku históriu, ktorú si doteraz pripomíname aj prostredníctvom  športovcov z TJ Baník Ružiná. Naši futbalisti hrdo nesúci na svojom srdci banícky erb dlhé roky úspešne reprezentujú Ružinú po celom Slovensku. Ich oddanosť a zápal pre hru si chceme uctiť krstením novej futbalovej hymny. Futbalovú hymnu  nahrala a naspievala výborná slovensko-česká pop-rocková hudobná  kapela Instinct.

Rovnako chceme priniesť do tohto ťažkého obdobia trochu radosti všetkým ľuďom, ktorí majú radi hudbu a dobrú zábavu, a preto sme si pre návštevníkov pripravili bohatý sprievodný program.

Od 11tej hodiny čakajú pre deti rôzne zábavné atrakcie medzi ktorými nemôže chýbať nafukovacia šmýkačka, zurba gule, trampolína, maľovanie na tvár, trbliektové tetovanie, cukrová vata a iné. Deti sa tiež môžu tešiť na rôzne pohybové a športové aktivity i malé prekvapenie od členiek Dobrovoľného hasičského zboru obce Ružiná. 

Od 14:30 návštevníkov čaká ľudová hudba Ďatelinka. Hlavným programom Vás bude sprevádzať známa moderátorka a hlásateľka Martina Šimkovičová. O zábavu sa postará Tomáš Bezdeda a kapely DESmod, PETER CMORÍK BAND, INSTINCT, MARLETT  a na záver párty s DJ Gejzom Janovským.

Okrem dobrej hudby, zábavy, priateľov sa tiež môžete tešiť na dobré jedlo a pitie v krásnom prostredí vodnej nádrže Ružiná.

Vstupenky sú dostupné v predpredaji na stránke Ticetportal vo zvýhodnenej cene 10€. Vstupné si bude možné zakúpiť aj priamo na mieste.

Veríme, že spolu vytvoríme skvelú atmosféru a zabavíme sa až do rána.

Zdroje obrázkov:

Tomáš Fuksa (plagát)

ruzina.eu (logo Baník Ružiná)

CBS spol. s r. o. (foto z vtáčej perspektívy)

Jana Horáčeková (foto vodnej nádrže)

Hodnotenie článku:


kladné hodnotenie negatívne hodnotenie

100 %
(4 hodnotenia)
Tagy
Zdieľať

Komentáre

Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť

Vytvoriť zadarmo účet
Meno: Heslo:

O autorovi

PRclanky


Podobné články

TOP články

,