asfasdf ×

NázorObčana.sk

Politika - Archív

 Aktuality
   

Ukrajinský portál Mirotvorec uvaľuje vlastné sankcie a nielen na Rusov – najnovšie „potrestal“ Američanku, pretože navštívila Krym

Známy ukrajinský „patriotický“ portál Mirotvorec veselo udeľuje vlastné sankcie pre všetkých, koho označí za nepriateľa Ukrajiny. Najnovšie sa do sankčného zoznamu dostala občianka USA Kimberly Weichelová.

📅25.05.2017 0 1x 👤eugenius
   

Richard Sulík: „Hotovosť je najefektívnejším spôsobom platby, preto je jednoduché zneužiť ju na pranie špinavých peňazí či financovanie trestnej činnosti“

Európska komisia pod rúškom boja proti financovaniu terorizmu prišla vo februári tohto roka s akčným plánom na obmedzenia hotovostných platieb v členských štátoch EÚ. Hotovosť je stále najefektívnejším spôsobom platby.

📅25.05.2017 0 1x 👤eugenius
   

Primátori Volgogradu a Nitry v meste na Volge podpísali memorandum o spolupráci

V uplynulých dňoch navštívila mesto Volgograd v Ruskej federácii delegácia mesta Nitry vedená primátorom Jozefom Dvončom. Členmi delegácie boli mestský poslanec Jozef Trandžík a prednosta MsÚ Igor Kršiak.

📅25.05.2017 0 1x 👤eugenius
   

Minister spravodlivosti Ukrajiny obvinil Interpol z politickej angažovanosti a z toho, že podlieha tlaku Ruska

Minister spravodlivosti Ukrajiny Pavel Petrenko v rozhovore pre domácu televíznu stanicu Piaty kanál obvinil Interpol z, ako podčiarkol, „politickej angažovanosti“ a z toho, že Rusko robí nátlak na Interpol, ktorý tomuto nátlaku podlieha...

📅25.05.2017 0 1x 👤eugenius
   

Zverejnili dokumenty Služby bezpečnosti Ukrajiny o zničení dôkazov o havárii MH17

Média zverejnili kópie tajných dokumentov Služby bezpečnosti Ukrajiny o špeciálnej operácie na zničenie materiálov, dokazujúcich podiel ukrajinských vojakov na katastrofe malajzijského Boeingu MH17 v nebi nad Donbasom v roku 2014.

📅24.05.2017 0 1x 👤eugenius
   

Predseda OZ Slavica Miloš Zverina: „Zlaté časy Slovanov, keď žili ako jeden veľký národ od brehov Atlantického oceánu po Aljašku, si už nikto nepamätá“

Naše, ale aj celkovo európske média sa ochotne venujú rôznym kategóriám ľudí: utečenci, moslimovia, Rómovia, LGBT, Židia /holocaust/ a pod. Absolútne si však zabudli na drvivú väčšinu obyvateľov Slovenska – na Slovákov, na Slovanov.

📅24.05.2017 0 1x 👤eugenius
   

Slovensko sa chce zapojiť do boja proti ISIL a vojakov plánuje opäť vyslať aj do Pobaltia

Bezpečnostná rada SR a vláda SR odsúhlasili návrh príspevku Slovenskej republiky na boj proti terorizmu - ISIL, ktorý plánuje slovenská delegácia ponúknuť spojencom na májovom minisamite NATO v Bruseli.

📅24.05.2017 0 1x 👤eugenius
   

Spišskonovoveský Arbat oslávil druhé výročie od svojho založenia

Slávnostné stretnutie klubu Arbat pri Slovensko-ruskej spoločnosti v Spišskej Novej Vsi sa uskutočnilo v piatok, 19. mája, pri príležitosti 2. výročia jeho založenia.

📅24.05.2017 0 1x 👤eugenius
   

Merkel a Porošenko sa dohodli: v sankciách voči Rusku treba pokračovať

Ukrajinský prezident cez víkend navštívil Nemecko. Angela Merkelová ho v sobotu privítala v kaštieli Meseberg pri Berlíne. Ako uvádzajú nemecké a ukrajinské média, politici sa zhodli vo viacerých otázkach – vrátane pokračovania sankcií voči Rusku.

📅21.05.2017 0 1x 👤eugenius
   

Slovenské mamičky, naozaj sa zamyslite!

Po prvýkrát sa na protestnom zhromaždení proti základniam NATO na Slovensku objavili ľudia, ktorí prítomných síce nazvali „vlasteneckou akciou proti prítomnosti NATO“, no hlavne si chceli zaprotestovať proti jednému z našich rečníkov.

📅21.05.2017 0 1x 👤eugenius
   

Ján Čarnogurský: Kto je konšpirátor?

Médiá hlavného prúdu typu SME, Denník N, Markíza a iné označujú alternatívne médiá typu Hlavné správy, Slobodný vysielač, Zem a vek a iné, ich čitateľov a publicistov za rozširovateľov konšpiračných teórií.

📅21.05.2017 0 1x 👤eugenius
   

Oficiálny Kyjev a Ukrajinský inštitút nacionálnej pamäti odmietol uznať symboliku divízie SS „Haličina“ za nacistickú

Vedúci ukrajinskí politici, poslanci a dokonca Ukrajinský inštitút nacionálnej pamäti odmietajú uznať divíziu SS „Haličina“ ako aj jej symboly za fašistické a to aj napriek tomu, že príslušníci tejto divízie bojovali na strane fašistického Nemecka.

📅21.05.2017 0 1x 👤eugenius
   

Richard Sulík: „Európska centrálna banka zneužíva svoju pozíciu“

„Európska centrálna banka už dlhodobo bez ohľadu na silu ekonomiky alebo plnenie fiškálnych domácich úloh usiluje o zabezpečenie nízkych úrokov pre členské štáty. ECP tak od počiatku krízy sleduje viac fiškálnu než monetárnu politiku.“

📅19.05.2017 0 1x 👤eugenius
   

Ukrajinský poslanec, priateľ predsedu Radikálnej strany úspešne obchoduje s „agresorom“ – Ruskom a dokonca má tam vlastný podnik

Ukrajinské média informovali o hrôzostrašnom objave: poslanec Sergej Rybalka, priateľ predsedu Radikálnej strany Olega Ľaška a člen jeho strany, úspešne obchoduje s „krajinou –agresorom“ - s Ruskom a dokonca má tam vlastný podnik.

📅18.05.2017 0 1x 👤eugenius
   

Nórsky denník Steigan: „Ukrajina je na ceste k fašizmu?“

„Tisíce Ukrajincov aj napriek nebezpečenstvu, že ich zbijú praví extrémisti a banderovci, zúčastnili sa na demonštráciách, aby oslávili Deň víťazstva nad fašizmom,“ uviedol vo svojom článku v nórskom denníku Steigan novinár Bjørn Ditlef Nistad.

📅17.05.2017 0 1x 👤eugenius
,